Disse skal løfte akademidriften videre

Jan Åge Leonsen Sandviken og Toana Aliassi kommer begge inn i heltidsroller i Ull/Kisa Fotball.

Som et ledd i den nye spennende akademiløsningen, ansettes Leonsen Sandviken og Aliassi, som begge er kjente med trenerroller i Ull/Kisa Fotball i 2019, nå på heltid.

28 år gamle Leonsen Sandviken har i år hatt hovedansvaret for damelaget til Ull/Kisa i 2. divisjon samt at han har vært ansvarlig for Eidsvold Turns Idretts-SFO. Fra 1. januar går eidsvollingen inn i en rolle som akademileder og sportslig ansvarlig for jentefotballen i klubben.

Med seg til å jobbe med akademiet får han Toana Aliassi. 26-åringen bor på Frogner og har i år trent U14-laget. Den rollen kommer han til å fortsette sammen med akademidriften.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe 100 prosent med fotball. Det har vært et mål for meg og jeg synes dette prosjektet blir veldig spennende. Frogner og Kløfta er to veldig interessante klubber, med solid vekst, sier Leonsen Sandviken.

Han fortsetter som dametrener, og vil også få et større ansvar nedover blant jentene.

– Det er stor utvikling på jentesiden med god tilvekst nedover. Vi rykket dessverre ned med damelaget, men jeg sitter igjen med følelsen at vi hadde noe i 2. divisjon å gjøre. Det var vel kun i to av kampene vi ikke fightet om poeng. Stallen for 2020 bør være godt rustet for å rykke rett opp igjen, sier Leonsen Sandviken.

Annonse fra Obos-ligaen: