Dobler sponsorbidraget uansett utfall

Advokatfirmaet Halvorsen & Co har forlenget sin sponsoravtale med Ull/Kisa Fotball. I den har de doblet sitt årlige sponsorbidrag, uansett om det blir nedrykk eller ikke.

– Vi er med videre uansett utfall på sesongen. Det er svært viktig at aktører i det lokale næringslivet støtter opp og bidrar i form av forutsigbarhet, også i tøffe perioder, sier partner Benjamin Nordhaug.

Sammen med daglig leder Tony Støkkebo var han på mandagens innsikstfulle frokostmøte, og trekker frem nettopp slike samlinger som en viktig årsak til at man er med i Ull/Kisas samarbeidsnettverk.

– Øvre Romerike er et svært viktig område for oss og Ull/Kisa Fotball har den beste møteplassen, både sosialt og med tanke på business, sier Nordhaug.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co tilbyr juridiske tjenester innenfor de fleste juridiske områder, med særlig fokus på generell og spesiell forretningsjus, fast eiendom og insolvens/konkurs. 

Besøk deres hjemmesider her!

– Vi er naturligvis veldig takknemlige når samarbeidspartnere forlenger sine avtaler med oss, og at Halvorsen & Co. i tillegg øker sitt bidrag i tiden fremover er fantastisk, sier Andreas Aalbu.

Vil du bli med i vår sponsorpool? Ta kontakt med daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu på [email protected] eller på 913 15 269.

 

Annonse: