Ull/Kisas Vetle Dragsnes og Levangers Tom Erik Nordberg i duell.

Dragsnes solgt til Mjøndalen

Mjøndalen kjøper Vetle Dragsnes, og Rælingen-gutten har med det spilt sin siste kamp for Ull/Kisa for denne gang.

Dragsnes har det siste halvannet året hatt en flott utvikling på venstrebacken i Ull/Kisa, noe som har ført til interesse fra andre klubber. Nå er han solgt til Mjøndalen, og debuterer trolig allerede imorgen når Buskerud-laget møter serieleder Bodø/Glimt.

– Vi forsøkte å forlenge kontrakten med Vetle allerede i fjor sommer, og har i etterkant gjort flere forsøk på å få han på en lengre avtale enn den vi hadde ut 2017. Han har hele tiden gitt uttrykk for at han ønsket å avvente situasjonen, forklarer daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

Når en spiller har under seks måneder igjen av sin løpende kontrakt regnes han som Bosman-spiller, og står da fritt til å signere for en ny klubb til neste sesong.

– Vi bør være attraktive

– I denne situasjonen har Vetle vært tydelig på at han ønsket å gå til Mjøndalen etter denne sesongen. Da vi nå har blitt enige med de om en overgang i sommer vurderte vi det dit hen at vi også vil sitte igjen med en økonomisk gevinst for en spiller som uansett ville blitt borte, sier Strømberg.

– Vi synes det er synd at vi mister en lokal spiller, som trolig har hatt sin beste utvikling i Ull/Kisa. Samtidig må vi som klubb ta med oss at vi får frem spillere og bør være svært attraktive for de som ønsker å ta nye steg i sin fotballkarriere, både fra Romerike og ellers i landet.

Vetle Dragsnes er dermed solgt til Mjøndalen, hvor han signerte en kontrakt ut 2020-sesongen, fredag.

Takker for tilliten

– Jeg ønsker å prøve noe nytt for å se om jeg kan utvikle meg videre. Nå føler jeg Mjøndalen er det riktige for meg, sier Dragsnes, som samtidig er svært takknemlig for utviklingen han har hatt på Jessheim.

– Jeg har hatt en flott tid i Ull/Kisa, og må takke for at det var her jeg etablerte meg i OBOS-ligaen.

Når det gjelder Ull/Kisa-stallen har altså Mats-Andre Kaland kommet inn i sommer, mens Jonas Fjeldberg (studier) blir borte i tillegg til Dragsnes.

Sommerens overgangsvindu stenger 16. august.

For ytterligere kommentarer:
Cato Strømberg, daglig leder i Ull/Kisa Fotball
918 50 000

Annonse fra Obos-ligaen: