En uvurderlig støtte i ryggen

Grefsen Eiendom AS har prydet ryggen på Ull/Kisa-draktene i mange år. Vår største og viktigste samarbeidspartner er med også i årene som kommer.

Som bildeserien nederst i saken viser, har Grefsen Eiendom AS vært med på hele Ull/Kisa-reisen de siste 10 årene. Logoen til familieselskapet, som driver med eiendom og utbygging, hadde ryggen på Ull/Kisa-drakten for første gang i 2011 og har stått der siden.

UKI GUTT: Pelle Skedsmo får heder som UKI Gutt av leder i Ull/Kisa IL, Ole Kristian Wiig, i 2018.
UKI GUTT: Pelle Skedsmo får heder som UKI Gutt av leder i Ull/Kisa IL, Ole Kristian Wiig, i 2018.

2011 var for øvrig sesongen hvor Ull/Kisa Fotballs A-lag rykket opp til nivå to for aller første gang. OBOS-ligaen 2021 bllir sesong nummer ni på nest øverste nivå (2015-sesongen i 2. divisjon). Det blir også det ellevte året på rad med Grefsen Eiendom AS på ryggen av de gule og grønne draktene til alle lagene i hele klubben vår.

Kjell Tore Skedsmo og familien har engasjert seg i idrett og kulturlivet på Jessheim, og Pelle ble i 2018 hedret som UKI Gutt under årsmøtet til Ull/Kisa Idrettslag.

– For oss i Ull/Kisa Fotball har Grefsen Eiendom vært en bauta og vi er veldig takknemlige for at samarbeidet fortsetter, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu.

Annonse fra Obos-ligaen: