Endelig kom seieren

Damelaget slo Ottestad 2-1, og tok sin første seier for sesongen i den svært viktige hjemmekampen søndag.

Etter en rotete innledning på kampen, festet Ull/Kisa-jentene virkelig grepet på kampen etter rundt ti spilte minutter. Flere gode angrep resulterte også i to scoringer etter en halvtime. Først var det Silje Otten som sørget for ledelse, før Charlotte Elfstedt doblet like etterpå.

– I denne perioden dominerte vi kampen og lyktes med gode kombinasjoner og flott angrepsspill. Vi ønsket å vise at vi har nok kvalitet i laget til å styre kamper på dette nivået, og det gjorde vi til gangs i denne perioden, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken.

Gjestene fra Ottestad reduserte rett før pause, og fikk dermed håp om poeng selv om Ull/Kisa var det klart beste laget. Dominansen fortsatte også i starten av 2. omganen, men da den tredje scoringen ikke kom var det bortelaget som tok over mot slutten av kampen.

– Selv om vi fikk noen gode overgangsmuligheter handlet det meste om å forsvare ledelsen. Det klarte vi og de tre poengene her er meget viktige, fortsetter Loensen Sandviken.

– For å nå målet vårt om å berge plassen, må vi fortsette å plukke poeng også mot antatt sterkere motstandere. Dette er noe vi tenker å gjøre allerede neste helg mot Sarpsborg 08, sier treneren før møtet med tabelltoeren på bortebane.

PS! Se video av jubelen i garderoben etter sesongens første seier nederst i saken.

Kampfakta, 2. divisjon damer

Ull/Kisa – Ottestad 2-1 (2-1)
Jessheim stadion. Mål: 1-0 Silje Otten (30), 2-0 Charlotte Elfstedt (33), 2-1 Anna Randen Ekre (42). Gule kort: Rebecca Danielsen og Ingvild Vik, Ull/Kisa. Dommer: Nabil Benabdellah, Nittedal. Tilskuere: 96.

Ull/Kisa (4-3-3): Ingvild Vik – Karoline Pedersen, Camilla Kleven, Eline Øverli, Selma Belhadi (Marthe Tovsrud i 30 min.) – Rebecca Danielsen, Ingrid Andersen, Emma Slinning – Anette Andersen, Charlotte Elfstedt (Thea Dale i 11 min.), Silje Otten.

Annonse fra Obos-ligaen: