Er du Ull/Kisa IL Fotballs nye daglige leder?

Ull/Kisa IL Fotball søker ny daglig leder grunnet at nåværende går over i ny jobb fra september.

Etter at Ull/Kisa IL Fotball i 2012 flyttet inn på nye Jessheim Stadion og debuterte med A-laget på norsk fotballs nivå 2 for første gang i historien, har det skjedde utrolig mye i klubben og på Jessheim.

Med Gardermoen som en vekstgenerator er vi i kontinuerlig utvikling, med rett i underkant av 1000 fotballspillere fra seks år og oppover. Vårt A-lag spiller i PostNord-ligaen i 2022, med ambisjoner om å komme tilbake igjen til OBOS-ligaen, hvor laget har vært i ni av de siste 11 årene. Vårt A-lag på damesiden har som ambisjon å spille i den nye 2. divisjonen for kvinner, hvor ny seriestruktur løper fra 2023.

Fotballen er den største delen av Ull/Kisa Idrettslag og klubben er organisert med topp og bredde under samme parole. Vi holder til på Jessheim Stadion, som er et av flere flotte anlegg på Gystadmarka. Våre lag disponerer også banetid andre steder på Jessheim.

Som daglig leder i Ull/Kisa IL Fotball vil du ha det overordnede ansvaret for klubbdriften, og må samarbeide tett med avdelingene rundt A-lag, utviklingsavdelingen og breddeavdelingen. Med mottoet ‘’Sammen for Jessheim’’ er også relasjonsbygging opp mot næringsliv, kommune og politikere svært viktig i rollen. Du får ansvaret for å selge klubben ut til eksisterende og nye samarbeidspartnere, og du må fortsette arbeidet med å utvikle våre allerede strålende etablerte møteplasser for partnerne.

Stillingens hovedoppgaver:
- Daglig drift og ledelse, med økonomi-, budsjett-, resultat- og personalansvar.
- Motivere og utvikle en effektiv, slank og arbeidsvillig administrasjon.
- Arbeide med eksisterende og potensielt nye samarbeidspartnere.
- Videreutvikle anlegget, med kreative tanker og løsninger rundt potensielt nye inntektskilder.
- Videreutvikle klubbens strategi og planer for årene som kommer.
- Skape engasjement og tilrettelegge for bred frivillig innsats.

Hvem ser vi etter:
Deg som brenner for å utvikle en relativt fersk toppklubb i et område i voldsom vekst, med mulighetene og utfordringene det medfører. Det vil ikke være negativt om du er eller har sterke relasjoner til Jessheim og Ullensaker, og du må gjerne ha erfaring fra markedsarbeid og/eller en idrettsorganisasjon.

Vi tilbyr:
Fast stilling, med tiltredelse 1. september (tidspunkt kan tilpasses for rett kandidat). Lønn etter avtale.

Søknad på stillingen:
Trond Ivar Johansen, styreleder – 915 44 230 / [email protected]

For spørsmål om stillingen:
Andreas Aalbu, daglig leder ut august – 913 15 269 / [email protected]

Annonse: