Fjeldberg prioriterer studier

Jonas Fjeldberg reiser til USA, og har terminert sin kontrakt med Ull/Kisa Fotball.

Unggutten, som har spilt i Ull/Kisa hele livet, takket nei til å signere ny kontrakt med klubben, og kommer til å prioritere studier over sommeren.

Det betyr at den nåværende kontrakten, som i utgangspunktet gikk ut denne sesongen er terminert, og Fjeldberg reiser til USA allerede i høst hvor han vil kombinere studier og collegefotball.

– Når jeg fikk sjansen til å reise til USA valgte jeg å gjøre det, men det har vært et veldig tøft valg. Jeg har hatt det kjempebra i Ull/Kisa og takker for årene jeg har hatt her, sier han.

Angrepsspillerens innhopp i bortekampen mot Florø ble dermed den siste A-kampen for denne gang. Fjeldberg fikk sin førstelagsdebut for Ull/Kisa helt tilbake i 2014, da han ble byttet inn i hjemmekampen mot Tromsø.

18-åringen har flere kamper for aldersbestemte landslag, og har i alt vært på banen for Ull/Kisa 42 ganger (serie- og cupkamper). Hans ene scoring i seriespill for A-laget kom mot Odda i opprykkssesongen 2015, mens han har tre mål i NM. Det siste i 3. runde-kampen mot LSK 31. mai.

Jonas kommer til å trene med laget frem til avreise i august, og Ull/Kisa Fotball ønsker lykke til i USA.

Annonse fra Obos-ligaen: