Forberedt på stort følelsesregister

Christian Aas vil gjøre alt han kan for å unngå nedrykk i det som kan bli karrierens siste fotballkamp.

Kjøp billetter til Ull/Kisa mot Sogndal her!

Lørdag spiller Aas sin 188 fotballkamp i Ull/Kisa-drakten og med det utfallet ingen på Jessheim ønsker seg, så blir det også hans aller siste. For kun Ull/Kisa-seier og Aafk-poeng mot Stjørdals-Blink vil forlenge 34-åringens fotballkarriere med to kamper i en kvalifisering.

– Det er litt vemodig. Jeg elsker å spille fotball og jeg elsker å spille i Ull/Kisa. Men nå er jeg ganske klar på at vi skal vinne den kampen imorgen sånn at jeg får ytterligere to kamper, sier Aas før skjebnerunden.

– Vi må ha alt fokus på at vi skal slå Sogndal imorgen. Hva som skjer oppi Stjørdal får vi ikke hatt noen innvirkning på i det hele tatt, tilføyer han.

I videovinduet nederst ligger et lengre intervju med Christian Aas.

De siste forberedelsene til kampen ble gjort på Jessheim Stadion fredag ettermiddag. Der tok Steffen Landro ut følgende tropp:

Stefan Hagerup, Christoffer Gjertsen, William Lunde, Steffen Jenssen, Morten Sundli, Ole Kristian Langås, Stian Ringstad, Sverre Martin Torp, Christian Aas, Henrik Kristiansen, Thomas Hallstensen, Sebastian Stokke, Sondre Sørløkk, Mikkel Rakneberg, Juba Moula, Henning Tønsberg Andresen, Ole Breistøl, Jens Husebø og Kristoffer Gunnarshaug.


Annonse: