Forlenger ikke med Skogheim

Vegard Skogheim fortsetter ikke som Ull/Kisa-trener etter årets sesong.


– Ull/Kisa Fotball er meget godt fornøyd med jobben Vegard Skogheim har gjort i de snart tre sesongene han har vært her, men etter flere runder i høst har vi landet på at veien videre vil bli med en ny hovedtrener fra vi starter opp i januar i 2019, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

– Vegard har vært veldig delaktig i at vi nå har et fundament for å ta ytterligere steg opp mot de beste i norsk fotball. Det fundamentet, og retningen vi nå har som klubb, ligger der når vi nå jobber med hvem som skal bli vår neste hovedtrener. Vi opplever at Ull/Kisa Fotball er blitt en veldig attraktiv klubb for både spillere og trenere, forteller Strømberg.

Etter halvannet år utenfor treneryrket, ble Vegard Skogheim Jonas Olssons erstatter i Ull/Kisa etter 2015-sesongen. I 2016 ledet han laget til sikker plass i OBOS-ligaen, mens 2017 endte med kvalifisering. Skogheim selv respekterer avgjørelsen, men hadde håpet å fortsette videre på Jessheim.

– Klubben ønsker et nytt fjes fra neste år, og den avgjørelsen respekterer jeg. Jeg har jobbet som trener i så mange år at jeg vet hvordan disse mekanismene fungerer. Samtidig hadde jeg håpet på et annet utfall av saken, sier han.

Partene skilles som venner, og Vegard kommer til å trene laget ut gjeldende kontraktstid, som altså er ut denne sesongen.

– Både klubben og laget har hatt god progresjon siden vi berget plassen i 2016. For de gjenstående kampene er vi i posisjon til å få en ny kvalifisering, og jeg vil gjøre alt i min makt for at vi skal klare det, sier Skogheim.

For ytterligere spørsmål:

Daglig leder Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg; 918 50 000
Ull/Kisa-trener, Vegard Skogheim; 911 36 919

Annonse fra Obos-ligaen: