Forlenger samarbeidet – Blir hovedsponsor for damefotballen

Hellvik Hus fortsetter i Ull/Kisa Fotballs sponsorpool. I sin nye avtale har de også blitt hovedsponsor for dame- og jentelagene i klubben.

Hellvik Hus Øst har vært med i partnernettverket i flere år allerede og startet denne uken med å forlenge sitt samarbeid med oss.

– Vi har stor tro på Ull/Kisa og ønsker å være med videre som sponsor i tre nye år. Vi syns det er ålreit å være med å støtte et lokalt idrettslag og bidra til samfunnet, sier regiondirektør Geir Solbrekken.

– De siste tre årene har vi involvert oss i sponsorpoolen og knyttet gode kontakter til næringslivet i området. Som hovedsponsor for kvinnefotballen ønsker vi å bidra til å styrke spesielt kvinnelagene, samt bredden, tilføyer salgs og markedsansvarlig Hedda Øversjøen.

Fra firmaets hjemmesider:

Hellvik Hus Øst AS ble etablert i 2003. Vi utvikler boligfelt i egen regi, og vårt entreprenørselskap tar i tillegg på seg byggeprosjekt for profesjonelle utbyggere.

Vi betjener følgende kommuner: Aurskog-Høland, Eidsvoll, Gjerdrum, Gran, Hurdal, Lørenskog, Lunner, Nes,  Rælingen, Ullensaker, Hamar, Løten, Nord-Odal, Søndre Land, Sør-Odal, Stange.

Besøk Hellvik Hus Øst sine hjemmesider her

Annonse: