Forø klar for det neste steget

Sander Jonassen Forø har gått hele utviklingsløpet i Ull/Kisa Fotball. Nå har han signert sin første proffkontrakt.

Angrepsspilleren signerte sin aller første proffkontrakt med Ull/Kisa Fotball denne uken, og er dermed fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020.

– Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig, sier en stolt Sander Forø.

– Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy. Det er hit jeg har ønsket å komme hele tiden, tilføyer 19-åringen.

Forø ble toppscorer i 3. divisjon for Ull/Kisa 2 med pene 13 nettkjenninger i sesongen som gikk.  Etter flere år med gradvis mer hospitering har han nå kommet gjennom det fjerde av fem trinn i klubbens utviklingstrapp, som altså gir proffkontrakt. Nå skal han konkurrere om spilletid og førstelagsfotball.

– Nå som jeg får den muligheten her til å trene fast med A-laget og å være en del av stallen må jeg bare jobbe enda hardere for å kunne bite fra meg.

Se hele videointervjuet med Sander Forø nederst i saken.

På en dag hvor en unggutt, som har gått hele løpet i klubben blir A-spiller, er det på sin plass å gratulere og å takke alle som har vært med hele veien. Fra ulike foreldretrenere og lagledere i barne- og ungdomsavdelingen, til trenere og spillerutviklere oppover i utviklingsavdelingen. Forø blir nå den tredje 2000-modellen i Ull/Kisas A-stall. Før juletider i fjor signerte jevngamle Christoffer Gjertsen og Martin Søreide sine første proffkontrakter.


Annonse fra Obos-ligaen: