Fortsetter å matche alle

Hardkjøret merkes, men vinterens andre kamp blir et fint avbrekk mellom de tøffe treningene.

Oslo-laget KFUM Oslo, som rykket ned fra OBOS-ligaen i 2016, venter i oppkjøringens andre treningskamp lørdag 3. februar. I fjor ble de nummer sju i PostNord-avdeling 1, etter en tung åpning på sesongen.

Kampen er motstanderens aller første i vinter, og de har hatt en del forandringer i spillertroppen etter fjorårets sesong. Kisa-keeper Fredrik Mundal var for øvrig utlånt til KFUM under vårsesongen da.

Les hva KFUM-trener Jørgen Isnes skriver om kampen her!

For Ull/Kisas del har det vært et tøft kjør de første fire treningsukene. Alle tilgjengelige fikk spilletid i 5-1-seieren mot Stabæk sist, men belastningen så langt i oppkjøringen merkes og derfor er det litt småtteri inn mot lørdag.

Herman Henriksen (lår), Nikolas Walstad (kyssesyken), Nicolay Solberg (kne), Fredrik Johansen Mundal (hjernerystelse) og Espen Bjørnsen Garnås (skulder) står alle over.

Mats-Andre Kaland har vært syk, men er med lørdag. Det samme gjelder Karsten Rognerud.

– Planen er å fortsette med å gi alle spilletid, slik at vi holder belastningen på samme nivå. Vi tar ikke sjanser med noen av de som sliter litt. Gutta trener godt, så er det alltid fint med kamper, også i tøffe treningperioder, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Prøvespiller Afonime Atobasi er ikke med mot KFUM, men det er juniorene Hevar Taymur og Fredrik Ullersmo. Begge var gode da juniorlaget valset over Gjelleråsen i midtuken.

Troppen mot KFUM:

Alexander Vangen
Stefan Hagerup
Karsten Rognerud
Morten Sundli
Ciise Abshir
Jan Tore Amundsen
Ole Andreas Nesset
Eric Kitolano
Christian Aas
Truls Jørstad
Emmanuel Troudart
Sverre Martin Torp
Niklas Sandberg
Ole Kristian Langås
Mats-Andre Kaland
Andreas Aalbu
Fredrik Ullersmo
Hevar Taymur

Kampstart er 13.00. Inngang koster en 50-lapp.

Annonse fra Obos-ligaen: