Fortsetter som hovedsponsor

Aurskog Sparebank og Ull/Kisa Fotball forlenger samarbeidet, nå ut 2024.

– Ull/Kisa Fotball er en viktig samarbeidspartner for oss i Aurskog Sparebank. Vi er stolte når vi ser alle de små og store, både jente- og guttefotballspillere som løper rundt med bankens logo på brystet, sier markedssjef Helene Enger Skjønnhaug.

– Aurskog Sparebank er en lojal og aktiv samarbeidspartner og vi skal finne på flere samfunnsnyttige og engasjerende aktiviteter i årene som kommer, sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu.

De har for eksempel tatt flere kampsponsorater, som til hjemmekampen mot Start i fjor, da vi, de og Creative Heads laget denne videoen.

– Å ha morsomme aktiviteter å delta på og interessere seg for er viktig, det bidrar til at Jessheim er et godt sted å vokse opp og leve, og det er viktig for oss. Vi gleder oss til nye år som hovedsponsor av Ull/Kisa Fotball, sier banksjef ved Jessheim-kontoret, Laila Døhlen Hansen.

Som en av våre hovedsponsorer har Aurskog Sparebank hatt sin logo sentralt på brystet på samtlige av hele Ull/Kisas drakter siden 2016. De forlenget samarbeidet før 2019, og gjør altså det samme igjen.

Aurskog Sparebank ble etablert i 1846 og er lokalbanken for hele Romerike. Bankens hovedkontor ligger på Aurskog og banken har avdelingskontorer på Jessheim, Årnes, Sørumsand og Bjørkelangen.

Annonse: