Fotball for 5- og 6-åringer starter snart

Tirsdag og onsdag, 18. og 19. mai, er vi i gang med fotball for de yngste i Ull/Kisa. Her er påmeldingsinfo om din 5- eller 6-åring vil begynne å spille fotball.

Treningene ledes av foreldre til barna, og det forventes at alle kan være med å bidra av og til. Vi ønsker også noen "faste" trenere og om er du interessert i å være trener, ta kontakt med sportslig leder for bredde og utvikling i Ull/Kisa Fotball, Kjetil Haga, på [email protected] eller på telefonnummer 917 21 900.

Nytt for 2021 er at det vil være oppstart for femåringer.

Øktene for 5- og 6-åringene vil gå på tirsdager og onsdager, fra 18. mai til 16. juni, før sommeren. Oppstart på høsten blir 17. august. Barn som tilhører Algarheim og Borgen skolekrets trener på Borgen. For øvrige skolekretser på Jessheim vil treningene være på kunstgressbanen ved Skogmo skole.

Påmeldingsavgiften er kroner 750,- (5 år) og 1000,- (6 år) gjøres via Superinvite.

Født i 2016 – påmelding her!

Født i 2015 – påmelding her!

Husk at rådene rundt smittevern etterfølges og at barn som er syke holdes hjemme fra trening. God håndhygiene og godt renhold av utstyret som brukes er viktig. Treningene vil også foregå etter kohort-prinsippet, hvor man da trener med barn fra sin skolekrets. Det er nå tillat med kontakttrening for barn, så aktiviteten vil løpe som normalt. 

Ytterligere spørsmål?
Adminstrativ leder bredde Ull/Kisa Fotball
Børre Lien Hansen, [email protected] / 97 62 87 62.

Sportslig leder utvikling og bredde Ull/Kisa Fotball
Kjetil Haga, [email protected] / 917 21 900.

Annonse fra Obos-ligaen: