Kristiansen fra LSK til Ull/Kisa

Unge, lokale og meget spennende Henrik Kristiansen er klar for Ull/Kisa Fotball.

Fredag ble LSK og Ull/Kisa Fotball enige om en overgang som gjør midtbanespiller Henrik Kristiansen til permanent Ull/Kisa-spiller. 19-åringen har signert en kontrakt ut 2020, og kommer altså fra Lillestrøm Sportsklubb.

Kristiansen er født i 1999, og kommer opprinnelig fra Eidsvoll. Etter barndomsårene i Eidsvold Turn gikk han til Lillestrøm allerede som 12-åring og har siden spilt seg oppover i LSK-systemet.

Der har han spilt et tyvetalls aldersbestemte landskamper for Norge. Han ble også LSKs nest yngste i historien til å spille A-lagsfotball i Eliteserien, da han 16 år og 300 dager gammel erstattet Fred Friday i seriekampen mot Sarpsborg 08 på Åråsen 1. november 2015.

Nå skal Henrik i første omgang spille for Ull/Kisa Fotball ut 2020, og vi er meget fornøyde over å få inn en ung og lokal spiller med et stort utviklingspotensiale.

Det er også på sin plass å understreke en meget god dialog mellom Ull/Kisa og LSK, slik at dette har blitt en god avtale for alle tre parter.

– Å komme hit er en veldig fin mulighet for meg. Jeg skal kjempe om å få spille, og er klar for å ta opp kampen, sier Kristiansen, som blir yngstemann i Ull/Kisa-stallen.

– Men jeg har vært i stallen til Lillestrøm en del år allerede og føler jeg har passert den tiden hvor jeg bare er junior. Jeg vil inn for å bidra, sier han.

Med signeringene av Henrik Kristiansen og Kristoffer Normann Hansen teller Ull/Kisa-stallen nå 22 spillere, med dobbel dekning på alle plasser.

Her er Ull/Kisa-stallen 2018

Alexander Vangen
Stefan Hagerup
Karsten Rognerud
Mats-Andre Kaland
Emmanuel Troudart
Morten Sundli
Ciise Abshir
Espen Bjørnsen Garnås
Nikolas Walstad
Jan Tore Amundsen
Christian Aas
Truls Jørstad
Henrik Kristiansen
Niklas Sandberg
Sverre Martin Torp
Eric Kitolano
Kristoffer Normann Hansen
Ole Andreas Nesset
Ole Kristian Langås
Nicolay Solberg
Andreas Aalbu
Herman Henriksen

Annonse fra Obos-ligaen: