Fra Toppserien til Ull/Kisa

Ny sterk signering er klar for Ull/Kisas damelag i høstsesongen.

Årnes-jenta Naomi Griffin (19) har blant annet 18 kamper i Toppserien for Fart og Kolbotn de siste årene, samt åtte scoringer på 18 kamper for Norges J15, J16 og J17-lag. I tillegg har hun drøssevis med erfaring og scoringer i 1. og 2. divisjon.

Nå er Griffin klar for Ull/Kisas damelag og melder overgang fra Fart. Griffin spilte fotball i gult og grønt i barndomsårene, før hun gikk til LSK Kvinners juniorlag. Deretter ble det Kongsvinger, mens Kolbotn og Fart har vært klubbene de to foregående sesongene.

– Ull/Kisa var barndomsklubben min og jeg er veldig glad for å være tilbake her. Nå er målet å bidra med scoringer, slik at vi berger plassen, forteller Griffin.

– Jeg stiller krav til de rundt meg, men jeg stiller absolutt de største kravene til meg selv, tilføyer hun.

Adminstrativ leder for Ull/Kisa Fotball Bredde, Børre Lien Hansen, har jobbet lenge med å få landet overgangen og var stolt da den gikk i boks denne uken.

– Vi må få takke Fart for en smidig prosess og at de etterkom Naomis ønske om å komme hit. Dette er nok et signal på utviklingen som skjer på jentesiden i Ull/Kisa Fotball, sier Lien Hansen.

Om alt papirarbeidet går i boks er Griffin spilleklar til neste 2. divisjonskamp borte mot Raufoss på søndag.

Annonse fra Obos-ligaen: