Fredriksen før Tromsø

Fredag formiddag spilles generalprøven til sesongstart, mot Tromsø på Jessheim stadion klokken 14.00.

– Det er en ordentlig godfølelse å kjenne at spenningen begynner å øke for hver dag som går, og at det nærmer seg seriestart. Vi gleder oss til å møte Tromsø i siste test, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen, med åtte dager igjen til serieåpningen hjemme mot Strømmen.

Tromsø-kampen blir den siste av to kamper før seriestart, etter korona-pausen. Selv om det ble tap mot Kongsvinger forrige fredag, var det veldig mye positivt med tanke på at det var første kamp på over tre måneder.

– Vi var ganske godt fornøyde, nesten litt overranskende hvor gode vi var i en del faser av kampen. Så ser vi også det at vi har en del å jobbe med. Det har vi tatt tak i denne uken her, hvor forsvarsspillet fortsatt er hovedfokus, sier Ull/Kisa-treneren, og tilføyer;

– Vi ser bedring på de områdende vi ønsker bedring og klarer vi å vinne ballen enda oftere så vil vi også kunne få utnyttet den ferdigheten vi har i kontringsspillet vårt. Det har jeg troen på at skal bli virkelig bra i år.

Se hele videointervjuet med Fredriksen under.
PS! Jessheim stadion er stengt i forbindelse med kampen som starter 14.00 i og med at kampen gjennomføres etter treningsprotokollen for kontakttrening. Det er derfor ikke lov med de 200 tilskuerene som man ser for eksempel Eliteserien tillate på sine seriekamper.

Annonse fra Obos-ligaen: