Frokostmøte: Nytt innblikk i Oslo Airport City

Ull/Kisa Fotball, Telia og Romerikes Blad samlet over 30 bedrifter til frokostmøte hos Lily Country Club. Der ga Thor Thoeneie siste status rundt byggingen av Oslo Airport City.

Etter en strålende frokost i restauranten til Lily Country Club innledet Thoeneie, som er daglig leder i Oslo Airport City, fra scenen for våre gjester.

Der fortalte han om status for byggingen av Oslo Airport City og planen om å bli Norges største, viktigste og mest innovative næringspark. Byggingen av Porsche Center Oslo er allerede i gang og snart settes spaden i jorda for det som skal resultere i verdens største sjømat-terminal.

Se bildeserie nederst i saken.

Med beliggenheten mellom Gardermoen og Jessheim blir Oslo Airport City en ny bydel og et knutepunkt for næring i hele Norge og resten av verden. På lang sikt er planen å bygge cirka en million kvadratmeter med og for en rekke diverse næringer.

Etter Thoeneies innlegg om Oslo Airport City fortalte Lasse Carlsen fra Telia om deres utvikling de siste årene, samt om digitalisering og fremtidens utfordringer i samfunnet med utgangspunkt i publikum og fotball.

Christian Thu fra Amedia avsluttet frokostmøtet med litt om konsernets samling av landets mange lokalaviser og hvilke annonse-muligheter som ligger der i form av cookies.

Vil du få tilgang til eventer som dette og altså bli med i vår sponsorpool? Ta kontakt med daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu på [email protected]l.no eller på 913 15 269.

Annonse: