Funkygine kommer til OBOS+ Fanzone

Jørgine Vasstrand, mest kjent som Funkygine, er fast inventar på Jessheim stadion når mannen Morten Sundli spiller kamper for Ull/Kisa. Før Jubileumskampen kommer hun for å dele ut sitt nye brød.

I samarbeid med Bakehuset har Funkygine nylig lansert Funkygine fiberbrød som er på plass i brødhylla hos så å si alle landets KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris-butikker.

Søndag er hun på plass i forbindelse med OBOS+ Fanzone, som vi kjører utenfor Jessheim stadion fra klokken 16.00 og inn mot kampstart i Jubileumskampen mot Aafk.

Funkygine kommer i Fanzone en drøy time før kampen starter og deler ut 300 brød, sammen med Bakehuset. Hun skal også på scenen og kanskje blir det mulighet til en selfie for de som ønsker det.

LES OGSÅ: Dette skjer i OBOS+ Fanzone

Kort om «Funkygine fiberbrød»:

Funkygine fiberbrød er et saftig og ekstra grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold. Brødet har en grovhetsprosent på 93% og er nøkkelhullsmerket.

Det er anbefalt at voksne bør ha et inntak av kostfiber på 25–35 g daglig. Proteiner bidrar til vekst i muskelmasse og å til opprettholde muskelmasse.

Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse. To middels tykke skiver Funkygine fiberbrød (ca. 100 g) daglig gir 10,1 g fiber og 12,6 g proteiner.

Annonse fra Obos-ligaen: