Fyldig status fra Fredriksen

KFUM Oslo gjester Jessheim stadion, med kampstart 17.00 fredag. Få siste nytt fra Ull/Kisa-leiren her.

Torsdag formiddag ble siste trening før årets første ordentlige treningskamp gjennomført. Med ordentlig treningskamp mener vi at det skal spilles to ganger 45 minutter, ikke 3x25 slik det ble gjort i den heller middelmådige prestasjonen mot Eidsvold Turn forrige fredag.

– Vi ha hatt et fokus på angrepsspill og det å bli enda mer gjennombruddshissige og flere som har lyst til å løpe foran ballfører. Jeg synes vi har sett mye bra på trening, så jeg gleder meg til imorgen for å se om det hjelper å øve, sier Fredriksen om inngangen til KFUM-kampen.

– Selv om vi er i januar så får vi allerede måle krefter med et lag som var hakket bedre enn oss i fjor. Vi har ambisjoner om å bli et bedre fotballag og skal vi klare det så må vi jobbe litt hardere enn dem som slo oss i fjor, fortsetter Ull/Kisa-treneren.

Se hele videointervjuet med Fredriksen nederst i saken.

Martin Søreide, Vegard Kongsro, Ole Kristian Langås, Sebastian Remme Berge og Stefan Hagerup spiller ikke fredag. Det gjør derimot Martin Trøen, som har funnet målformen denne uken.

– Trøen sin utfordringer er å trene kontinuerlig hele veien. Vi har bestemt oss for at vi skal være flinke med han og vi skal fortsatt være flinke med han også imorgen. Han skal spille en halvtime. Han har god nok tid frem til seriestart på å bli ordentlig frisk, men jeg synes det er veldig moro for oss og ikke minst hans egen del at han har hatt ei god treningsuke og fått jobbet godt, forteller Trond Fredriksen.

Verdt å merke seg er det også at Ull/Kisas eminente keepertrener måtte på treningsfeltet torsdag, og han vant til alles store forundring spilldelen i fem mot fem. Han kommer ikke til å være på banen fredag.

Kampstart er 17.00 på Jessheim stadion, og vi tar en 50-lapp i døra. Vel møtt!

PS! For ordens skyld, så har den nevnte keepertreneren også skrevet denne saken.


 

Annonse fra Obos-ligaen: