G12 og JU14 med sterke turneringer

Vårt G12-lag ble nummer tre i Stjerne Cup denne helgen, mens JU14-gjengen fortsetter å imponere.

STERK SESONG: Ull/Kisa JU14 er i ferd med å sluttføre et strålende 2022.
STERK SESONG: Ull/Kisa JU14 er i ferd med å sluttføre et strålende 2022.

Sommeren og høsten byr på en rekke gode turneringer rundt omkring på Østlandet. En av de mest prestisjefylte blant ungdomslagene er Stjerne Cup på Hamar, som regnes som uoffisielt NM nedover i de yngste aldersklassene for gutta.

Her tok vårt G12-lag seg helt til semifinalen i helgen, hvor de tapte mot Stabæk, som møtte Vålerenga i finalen.

I bronsefinalen ventet Sprint/Jeløy for Kisa-guttene, som med 2-1-seier sikret tredjeplass i turneringen. Vålerengas 12-åringer vant da de slo Stabæk i finalen.

En tilsvarende turnering, Jente Talent Cup, ble også gjennomført på Hamar i midten av august. Her var JU14 med i Elite-klassen, hvor stort sett de beste 14-årslagene, deriblant sju landslagsspillere fra årskullet, var med.

Ull/Kisa var i gruppe med Kvaløya (1-0-seier), KFUM Oslo (0-0) og Kolbotn (0-4). Kolbotn, som nylig vant Norway Cup, vant til slutt også her.

Med fire poeng fra gruppespillet havnet Ull/Kisa-jentene i B-sluttspillet på dårligere målforskjell enn KFUM. 

Etter å ha slått Rælingen i semifinalen ventet Søreide fra Bergen i finalen. Mynte Lia Fredriksen, Tuva Wiik Stigersand og et selvmål sørget for 3-0-seier til Ull/Kisa.

Det lovende JU14-laget er i ferd med å levere en strålende sesong, med seier i OBOS Cup i mars i år, serievinner av 1. divisjon på Romerike i vår, vinner av Flint Micasa Cup i Tønsberg i juni og nå seieren i B-finalen i Jente Talent Cup.

Vi gratulerer G12 og JU14 med fine prestasjoner. Fremtiden er gul og grønn!

Annonse: