G15 ble kretsmester i 1. divisjon

Gratulerer til Ull/Kisa G15, som nylig ble kretsmestere i 1. divisjon.

Fotballsesongen er enten avsluttet, eller i ferd med å gå mot slutten for flere av våre aldersbestemte lag. Det betyr at flere serier er avgjort og vi gratulerer Ull/Kisa G15 med KM-tittelen de hentet nylig. Med ni seire, to uavgjortkamper og et tap, samt en målforskjell på råsterke 90-27, vant 1. divisjonslaget G15-serien med tre poeng mer enn Frogner.

Vi gratulerer også til Ull/Kisa 3, som vant 3. divisjon etter å ha slått Raumnes & Årnes over to kamper. De to lagene møttes til finale etter å ha vunnet hver sin avdeling.

I J17 1. divisjon ble Ull/Kisa nummer to i seriespillet, som ga sluttspill om KM-tittelen. Etter to av tre kamper står kampen om kretsmesterskapet mellom Lillestrøm 2 og Skedsmo 2.

I G14 1. divisjon ble Ull/Kisa nummer tre bak Skedsmo og Fjellhamar. Samme plassering fikk Ull/Kisa 2 i 2. divisjon i samme aldersklasse. I dette alderskullet har man også med et lag i 9er/7er-serien og også dette laget havnet på tredjeplass.

For Ull/Kisa 3 i G13 3. divisjon vant laget først avdelingen sin, før de slo Kurland 2 på målforskjell i mester-sluttspillet. 

Det venter for øvrig flere kvalifiseringskamper for flere Ull/Kisa-lag i ukene som kommer. G19 skal blant annet ut i kvalik om Interkrets B, mens G16 skal gjennom det samme.

Her finner du alle avdelinger og resultater for Ull/Kisa-lag i de ulike alderskullene

Annonse: