Gjertsen opp i A-stallen

Nok en lokal unggutt er klar for Ull/Kisas A-stall. Christoffer Gjertsen fra Kløfta skal danne keeperpar med Stefan Hagerup i 2019.

Den 18 år gamle keeperen kom fra LSK til Ull/Kisas juniorlag tilbake i 2017, og gikk faktisk da inn i junior 2-gruppa. Siden det har han hatt en strålende utvikling, og i 2018 hospiterte han fast med A-laget og var en svært viktig bidragsyter i Ull/Kisa 2-opprykket med 24 baklengs på de 21 4. divisjonskampene han spilte.

Nå har Kløfta-karen signert sin aller første proffkontrakt, og blir dermed Stefan Hagerups makker i 2019. I tillegg vil også Alexander Vangen delta på enkelte A-treninger i sin nye rolle, som du kan lese mer om her!

Det betyr at Gjertsen blir den andre spilleren som belønnes med en proffkontrakt fra utviklingsavdelingen. Martin Søreide ble som kjent flyttet opp før jul.

– Dette er helt vanvittig. Det blir et veldig morsomt år, det blir spennende, og jeg må bare fortsette å stå på og jobbe hardt som jeg alltid har gjort, sier Gjertsen.

Han hadde egentlig bestemt seg for å reise til USA for å studere på college fra sommeren, men etter litt frem og tilbake er han nå endelig klar for A-stallen.

– Dette er jo noe man jobber mot gjennom hele livet. Man setter seg mål, og Ull/Kisa er jo en stor klubb, og det er status å spille her. Helt klart veldig moro, fortsetter 18-åringen.

Det betyr også at Kløfta har fått sin første spiller i Ull/Kisas A-stall på flere år, og vi må også takke de, samt LSK, for god dialog rundt utfordringene med utdanningskompensasjonen som ligger på spillere under 23 år.

Se videointervju med Christoffer nederst i saken!


Annonse fra Obos-ligaen: