Gleder seg til møtet med gamleklubben

Sondre Sørløkk kom til Ull/Kisa fra Ranheim før årets sesong. Mandag møter han gamle venner for første gang i ny drakt.

Etter snaut fem år i Ranheim-drakt, ble Ull/Kisa enige med trønderne om en overgang for Sørløkk før denne sesongen. Så langt har angrepsspilleren startet ni av ni kamper og notert seg for to scoringer og to målgivende pasninger. Nå gleder han seg til å møte gamle kjente på Jessheim Stadion mandag.

– Det blir artig. Vi gleder oss til å få besøk av dem. Spesielt meg selv og Ole (Sæter). Vi har snakket litt om å få dem hit nå, så det blir artig. Så er det jo nok en kamp som blir tøff med tanke på at vi har hatt en god del kamper nå, så blir det spennende å se hva de kommer med, sier Sørløkk.

Ranheim har vært meget offensive før sesongen. Daglig leder Frank Lidahl var tidlig ute og lanserte 2021-troppen som tidenes Ranheim-stall. Åpningen har dog ikke blitt som blåtrøyene ønsket og nylig avskjediget Lidahl mangeårig trener, Svein Maalen. Inntil videre er det Tarjei Smågesjø som er fungerende hovedtrener.

Tabellmessig ligger Trondheim-laget poenget bak Ull/Kisa på den som alltid svært jevne tabellen. Skal Ranheim kjempe om direkte opprykk, slik de har ambisjoner om å gjøre, må de nesten reise fra Jessheim Stadion med tre poeng.

– Det er dem som har presset på seg, det er det ikke noe tvil om. Men så får vi se. Jeg mener at vi har like bra, om ikke bedre stall enn dem, så får vi se hvordan kampen blir, sier Sondre Sørløkk.

Se hele videointervjuet med han nederst i saken.

Billett til Ull/Kisa mot Ranheim kjøper du her!

Etter søndagens trening tok Arild Sundgot ut følgende 20-mannstropp til kampen:

Stefan Hagerup, Christoffer Gjertsen, Morten Sundli, Stian Ringstad, Sindre Rindal, Jens Husebø, Steffen Jenssen, Ole Kristian Langås, William Lunde, Sebastian Remme Berge, Edin Øy, Sverre Martin Torp, Christian Aas, Henrik Kristiansen, Ole Breistøl, Magnus Knudsen, Mikkel Rakneberg, Sondre Sørløkk, Ole Sebastian Sundgot og Henning Tønsberg Andresen.


Annonse fra Obos-ligaen: