Hellvik Hus Romerike inn i sponsornettverket

Tre nye firmaer er klare for vårt sponsornettverk. Hellvik Hus Romerike skal også på damelagets shortser de tre neste årene.

Hellvik Hus Romerike har kommet inn som ny samarbeidspartner i Ull/Kisa Fotball og har i første omgang signert en treårsavtale. Den innebærer blant annet synlighet på shortsene til damelaget.

Hellvik Hus-kjeden består av 30 forhandlere som dekker store deler av Norge, med Finnsnes lengst i nord. Hellvik Hus Romerike AS ble etablert i 2003. De utvikler boligfelt i egen regi, og vårt entreprenørselskap tar i tillegg på seg byggeprosjekt for profesjonelle utbyggere.

Å kjøpe ny bolig skal være en positiv og spennende opplevelse. Vi i Hellvik Hus Romerike har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig affære for deg og dine. Som kunde hos oss skal du oppleve samarbeidet som godt og trygt helt fra første møtet og fram til boligen står ferdig.

Hellvik Hus Romerike betjener følgende kommuner: 
Aurskog-Høland, Eidsvoll, Fet, Gjerdrum, Gran, Hurdal, Lørenskog, Lunner, Nannestad, Nes, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Sørum, Ullensaker, Hamar, Løten, Nord-Odal, Søndre Land, Sør-Odal, Stange.

Les med på deres hjemmesider her

To nye på tre år

I tillegg til Hellvik Hus Romerike kan vi også ønske Lady Solskjerming og Optus velkommen inn i Ull/Kisa Fotballs sponsornettverk.

Lady solskjerming besøker du her

Optus digitalbyrå besøker du her

Annonse fra Obos-ligaen: