Henriksen lånes ut til Eidsvold Turn

Herman Henriksen skal forsøke å bidra til Eidsvold Turn-opprykk i høst.

Angriperen signerte på låneavtalen med Eidsvold Turn torsdag, og blir spilleklar for blåtrøyene allerede inn mot helgens serierunde hvor de møter Nordstrand på bortebane.

I 2018 scoret Henriksen 25 mål på 15 4. divisjonskamper, var på banen i totalt 9 A-kamper og satte også inn utligningsmålet i 1-1-kampen mot Jerv. I år har 22-åringen slitt med en trøblete ankel og var derfor ute i store deler av mai og juni, men han har likevel vært på banen mot KIL i OBOS, samt NM-kampene mot Gjøvik og Lørenskog.

Nå er en skadefri Henriksen klar for å bidra til Eidsvold Turn-opprykk. Myhrer-laget leder sin 3. divisjonsavdeling med tre poeng ned til Lørenskog. I Turn-troppen er det også en rekke andre med lengre og kortere opphold i gult og grønt. Markus Furseth, Lars-Jørgen Mork, Johan Kolbjørnsrud, Oliver Stenseth og Stian Teksum har vært enten A-spillere eller juniorer i Ull/Kisa.

– Med andrelaget vårt på samme nivå som Eidsvold Turn ser ut til å rykke opp fra, så har vi forsåvidt tilsvarende kamptilbud for Herman her. Dog hadde han lyst til dette da muligheten kom og det kan være veldig fint for han å stå i et nytt miljø en periode etter mange år i Ull/Kisa. Vi tror dette er vinn-vinn for Herman, Eidsvold Turn og Ull/Kisa, sier trener Trond Fredriksen.

Angriperen har kontrakt videre og returnerer hit når året er omme. Vi ønsker Herman og Eidsvold Turn lykke til med opprykkskampen i høst.

Annonse fra Obos-ligaen: