Henriksen til Eidsvold Turn

Etter et halvår på lån er det nå klart at Herman Henriksen blir permanent Eidsvold Turn-spiller.

Angriperen var på lån hos Myhrer-klubben det siste halvåret av fjorårssesongen hvor han scoret en gang på sine åtte kamper i det som endte med opprykk til 2. divisjon. Nå er han enig med blåtrøyene om å fortsette der i 2020, og overgangen blir permanent for Henriksen.

Han ble flyttet opp i Ull/Kisas A-stall etter 2014-sesongen, hvor han fikk sin A-debut i 2-2-kampen mot Nest-Sotra det året man rykket ned fra 1. divisjon. I 2015 scoret han sitt aller viktigste Kisa-mål i opprykkssesongen, da han kom innpå og sørget for 1-0-seier mot Fyllingsdalen på overtid. Til sammen har Henriksen vært på banen i 36 A-kamper for Ull/Kisa og scoret fire mål. Det siste mot Gjøvik-Lyn i cupen i fjor. Nå fortsetter fotballkarrieren i Eidsvoll.

– Jeg håper at dette skal gi meg et nytt løft i min fotballkarriere. Det blir spennende med nye utfordringer, og jeg ser ikke på dette som noe steg ned, sier Henriksen.

Allerede fredag 17. januar møter han Ull/Kisa som Eidsvold Turn-spiller i en treningskamp, som riktignok skal spilles over tre ganger 30 miutter med et treningspreg på seg.

– Det har vært Ull/Kisa i alle mine år med fotball, så det blir ganske rart å spille i annen drakt. Men dette er det riktige nå, og kanskje det blir Ull/Kisa igjen senere, sier 22-åringen.

Vi ønsker Herman lykke til i Eidsvold Turn, hvor far Oddvar tidligere var en fryktet angriper. Turn-troppen består også av Markus Furseth, Lars-Jørgen Mork, Johan Kolbjørnsrud, Oliver Stenseth og Stian Teksum som har lengre og kortere perioder bak seg i Ull/Kisa tidligere.

Les mer på Eidsvold Turns hjemmesider her!

Annonse fra Obos-ligaen: