Her er signalsigneringen

Det er en glede å ønske Stian Lunder Ringstad velkommen til Ull/Kisa Fotball.

Tirsdag signerte nesbuen, med snaue 160 kamper i Eliteserien for Lillestrøm, Strømsgodset, Sandefjord og FK Haugesund, et proffopphold i den portugisiske toppserien med Braga og med en kamp for Norges A-landslag, på kontrakten som gjør han til Ull/Kisa-spiller i første omgang ut 2021.

Se videointervju med Stian Lunder Ringstad nederst i saken.

Med sin bakgrunn, og at han bare fyller 29 år senere i 2020, er dette en signering Ull/Kisa Fotball er fryktelig stolte av å presentere etter jevnlig kontakt med Haga-gutten i lang tid.

Etter et uheldig fjorår, med litt skadetrøbbel i FK Haugesund på høsten, fikk Ringstad konstatert kyssesyken. Nå er han omsider tilbake for fullt, og tror Ull/Kisa blir en perfekt match med tanke på å få restartet karrieren igjen.

KLEDELIG: Stian Lunder Ringstad kler Ull/Kisas gule og grønne farger.
KLEDELIG: Stian Lunder Ringstad kler Ull/Kisas gule og grønne farger.

– Jeg tror dette er veldig riktig i min situasjon nå. Det som har vært det har vært. Nå er jeg veldig sugen på å komme meg tilbake på banen, få spilt kamper og få vist meg fram fra en god side. Jeg ser det her som en restart for min del og gleder meg nå bare til å komme i gang, sier 28-åringen.

Han har primært spilt venstreback de siste årene, men kan være tiltenkt en mer offensiv rolle i Ull/Kisa anno 2020.

– Hvis man har sett meg spille back, så er vel mine beste kvaliteter fremover i banen, så tanken på en posisjon litt høyere i banen tror jeg kler meg godt.

At en lokal spiller med bøttevis av Eliteserie-erfaring og et utenlandsopphold bak seg signerer for Ull/Kisa er også et signal om ambisjoner.

– Jeg er veldig motivert og tror at vi har et lag som kan være med å kjempe i toppen. Det har jeg veldig lyst til å være en del av, og å bidra med alt jeg kan både fotballmessig og erfaring. Jeg gleder meg veldig, sier Stian Lunder Ringstad.

Det gjør vi også! Hjertelig velkommen til Ull/Kisa Fotball.


Annonse: