Her er Ull/Kisas nye hovedtrener

Sindre Tjelmeland er en ung, fremadstormende og meget spennende fotballtrener. Med det utgangspunktet bør Ull/Kisa Fotball bli perfekt match når 31-åringen starter på sin første hovedtrenerjobb.

Nå har Tjelmeland signert på en treårsavtale og flytter til Jessheim umiddelbart. Haugalendingen kommer fra Etne og har de siste seks årene jobbet i Åsane, hvor han har vært innom flere roller.

De siste årene har han vært en av nøkkelpersonene bak Åsanes imponerende utvikling, som etter fjorårets opprykk til OBOS-ligaen endte med en knallsterk femteplass og masse kudos for lagets underholdende og ballbesittende stil.

– Mine prinsipper går på det å dominere. Det å sende mange folk i angrep. Det står veldig støtt for meg uansett. Vi kommer til å få se et veldig underholdende Ull/Kisa i 2021, sier Ull/Kisas nye sjef.

– Jeg har fulgt OBOS-ligaen og Ull/Kisa i mange år og sett hvordan ting har gått og hva som er gjort. Det er en klubb med et veldig stort potensiale, med en ung administrasjon, som er offensiv og ønsker å få til noe. Vi har en spillergruppe som ikke fikk ut sitt beste potensiale i fjor, det skal jeg og teamet gjøre noe med, fortsetter Tjelmeland.

Han understreker at han er klar for hovedtrenerrollen.

– Det er dette som har vært ambisjonen min hele veien. Jeg sa tidlig at det var hovedtrener jeg ville bli til slutt, så har jeg fått ha en del forskjellige roller, som har gitt meg forskjellig kompetanse. Det har blitt til at jeg står her og er ønsket av Ull/Kisa og det er jeg veldig klar for.

Med det kan vi ønske Sindre Tjelmeland hjertelig velkommen som ny hovedtrener i Ull/Kisa Fotball.

Se videointervju og bildeserie fra Sindre Tjelmelands kontraktsignering under.


 

Annonse: