Her får Hagerup og Ull/Kisa sjekk av OBOS

Dagen etter nok en spektakulær frispark-scoring mottok Stefan Hagerup og Henrik Kristiansen 200.000 kroner til Ull/Kisa i forbindelse med kampanjen OBOS Jubel.

556 kor, korps, idrettslag og foreninger får til sammen 40 millioner kroner fra OBOS Jubel. Dette gjør Norges største boligbyggelag og boligforvalter for at jubelen igjen skal runge mellom husene når corona-krisen er over.

Ull/Kisa var et av mange idrettslag som søkte, og tirsdag formiddag var Eddie Thomas, som jobber med sponsingen av OBOS-ligaen, innom med en sjekk på 200.000 kroner.

– Obos og Eddie er en fantastisk støttespiller for mange, og spesielt lagene i OBOS-ligaen. De har bidratt med både økonomisk støtte og på en rekke små og store aktiviteter vi har arrangert de siste årene, sier daglig leder Andreas Aalbu.

– Disse pengene hjelper oss med hele driften, som en støtte for de tapte inntektene vi har i forbindelse med arrangementene våre for både små og store, tilføyer han.

Vi i Ull/Kisa Fotball er også med på å sette OBOS-ligaen på fotballkartet internasjonalt med vår målscorende keeper, som sammen med Henrik Kristiansen mottok sjekken fra OBOS.

Og har du ikke sett Stefan Hagerups frispark fra kampen mot Jerv kan du se det i videovinduet under.


Annonse fra Obos-ligaen: