Herlig overtidsseier

Damelaget slo Fart 2 etter scoring i det 90. minutt, og har plukket sju poeng på de tre siste kampene.

– Dette var vår beste kamp så langt i 2.divisjon. Jentene viste så absolutt at vi har noe på dette nivået å gjøre, sier trener Jan Åge Leonsen Sandviken.

Lenge så det ut til å ende 0-0 på Jessheim stadion, men på overtid scoret altså Marthe Wangen med en strålende avslutning, til voldsom Ull/Kisa-jubel på banen og tribunen.

Se scoringen nederst i saken!

Trener Sandviken gledet seg over både den offensive og defensive delen av spillet etter torsdagens seier.

– Vi har jobbet mye med defensiv struktur gjennom hele vinteren. Det har gått litt på bekostning av vårt eget spill. Derfor var det gledelig å se progresjonen også i eget spill, for vi dominerte tidvis kampen mot et godt Fart-lag.

Derfor var det naturligvis godt å få uttelling på overtid etter at Malene Olsen la inn fra Ull/Kisas høyreside og fant unge Marthe Wangen, som altså banket inn 1-0.

Med sju poeng på de tre siste kampene har Ull/Kisa-damene klatret over nedrykksstreken og er nummer ni på tabellen med åtte poeng. Allerede søndag venter tabelljumbo Drøbak-Frogn på bortebane klokken 15.00.

Kampfakta, 2. divisjon kvinner

Ull/Kisa – Fart 1-0 (0-0)
Jessheim stadion. Mål: 1-0 Marthe Wangen (90). Gult kort: Anette Andersen, Ull/Kisa. Dommer: Håkon Rustad, Skjetten. Tilskuere: 150.

Ull/Kisa (4-3-3): Ingvild Vik – Karoline Pedersen, Eline Øverli (Camilla Kleven i 21 min.), Marthe Tovsrud, Selma Belhadi  Emma Slinning, Silje Otten, Ingrid Andersen (Marthe Wangen i 1 min.) – Anette Andersen, Charlotte Elfstedt (Lotte Årseth i 2 min.), Dagmar Oustad (Malene Olsen i 2 min.).


Annonse fra Obos-ligaen: