Hilsener til Truls Jørstad

Slik beskrives Truls Jørstad av noen av dem som har opplevd han over 16 sesonger i Ull/Kisa Fotball.

Fra Ull/Kisa-debuten i 2003 og frem til 2018 har det blitt mange forskjellige lagkamerater, trenere og andre for Jørstad. Her er en hilsen fra noen av de til klubblegenden i Ull/Kisa Fotball, når hans 16. og siste sesong i den gule og grønne drakten går mot slutten.

Bjørn Erik Skjerve (Lagleder/matr.forvalter A-lag 2003-2009, administrator A-lag 2009-2014)
Truls kan nå trygt kalles Mr. Ull/Kisa, ingen over ingen ved siden - punktum. Han har vært drivkraften i laget med sine holdninger og treningskultur. Er det en spiller de yngre har sett opp til, så er det Truls.

Mohammed Abdullah (Spiller 1995-2008)
Truls kom inn på A-laget som meget talentfull, men jeg husker jeg trodde han ville bli spist opp. Der tok jeg feil. Med skikkelig holdning og presise pasninger vokste han seg inn på laget med stor arbeidsmoral og noen skitne triks. Siden har han alltid blødd for klubben. Opprykket til 1. divisjon unnet jeg han mer enn noen andre. Hadde det vært opp til meg ville jeg hatt han med videre. Man vet alltid hva man får, så fortsett og la beina og kroppen snakke Truls. Du har noen sesonger igjen på toppnivå!

Per-Arne Nyjordet (Spiller 1997-2007)
Truls har vært en solid bidragsyter for Kisa de årene han har vært her. Har fått være med på en smått eventyrlig reise fra tøffe tak i 2.divisjon til 1.divisjon og toppfotball. Når har han vært viktigst? Etter min mening: Sesongen 2009 og 2010 (nesten nedrykk til 3.divisjon), og sesongen 2015 (returen til 1.divisjon). Lojal, ærlig og ikke minst en tøff og god spiller!

Karl Andre "Titt" Hovde (Spiller 1989-1990, 2001-2005)
Truls var en strålende spiller allerede i sine første år som A-lagspiller i Ull/Kisa. Forbilde på og utenfor banen. Alltid 100%. God spiller og enda bedre mann!

Inge Pedersen (Spiller 2003-2007)
Truls er en ærlig, ydmyk og hardtarbeidende spiller. Hans profesjonalitet og mentalitet gjør han til et fantastisk forbilde for alle som driver med fotball. Truls sin utvikling og hans ambisjoner har gått hånd i hånd med den positive utviklingen som har vært i Ull/Kisa Fotball i løpet av alle de årene han har vært her.

Eirik Soltvedt (Spiller 2002-2003, 2007-2013)
Truls var en spiller som alltid stilte opp for alle både på og utenfor banen. Han gav alltid alt på banen og var en foregangsfigur for alle. Han er en klubblegende som har vært på hele reisen i Kisa fra bunn i 2.div til topp i Obosligaen. Han vil nok alltid bli husket som en av de største legendene i klubbhistorien. Som spiller var han en murbrekker, som også kunne spille ball. Det var aldri godt å møte han i dueller. Ønsker han all mulig lykke til videre med fotballen og håper han kan holde på i lang tid fremover.

Henrik Nordnes (Spiller 2001-2004, 2008-2009, 2012)
Husker han kom til Kisa som en sjenert jypling i 2003, var vel 16 år eller noe. Tok raskt store steg, og utviklet seg til å bli en løpsmaskin. Mener han tok over kapteinsbindet når jeg dro til Follo før 2005 sesongen , og har siden den gang vært en kaptein med stor K. Gikk ALLTID i krigen. Godt humør, flink til å ta vare på nye , samt de yngste spillerne. En ekte Kisa-legende, som virkelig har satt sine spor i klubben.

Teitur Thordarson (Trener 2004-2005)
Truls var ung og i starten av sin fotballkarriere da jeg hadde han i A-troppen. Han markerte seg med en gang, med en enorm treningsvilje og innsats på hver eneste trening og i hver eneste kamp. Truls hadde alltid store ambisjoner om å bli en god spiller og derfor er det veldig gøy å se at han har lyktes, men det jeg likte best med Truls var hans medmenneskelige kvaliteter. Han var alltid var opptatt av at lagkameratene trivdes og hadde det bra, men at de samtidig gjorde jobben sin for laget. Det er veldig hyggelig at Truls nå kan se tilbake på en flott fotballkarriere og en fantastisk innsats for Ull/Kisa. Takk, Truls, for den tiden vi hadde sammen.

Anders Eriksen (Spiller 2005-2009)
Tvers igjennom ærlig spiller, som hadde gode pasninger, og var en motor sentralt på midten. Men det er menneske Truls jeg vil trekke frem! Fantastisk mann som alltid var i godt humør og som stilte opp for lagkompisene. Stor respekt for Mr Kisa!

Kim Brenna (Spiller 2004-2008 og 2012-2013)
Truls var allerede i A-stallen da jeg ble flyttet opp og han var tidlig et viktig forbilde for mange unge med sine gode holdninger, innsats, lojalitet og dedikasjon i treningsarbeidet. Han satt mer eller mindre standarden for oss andre. Han er den største klubblegenden i Kisa, etter min mening, og har vært en strålende kaptein på og utenfor banen, etter han ble kaptein i veldig ung alder. Jeg ønsker Truls lykke til i sesongene som kommer. Uansett hvor han havner, er jeg sikker på at han vil lykkes.

Frank Arne B-Hauge (Spiller og fysioterapeut 2004-2008)
Truls kan klassifiseres som" hel ved" både på og utenfor banen. Som spiller hadde han en utrolig profesjonell holdning med spisskompetanse innen utholdenhet, blikk for spillet, gode defensive egenskaper og en meget pen fot. Han hadde en evne til å beholde roen litt lengre enn flere av sine lagkamerater på den tiden, samtidig som han stod opp for seg når det var nødvendig. Begge egenskaper gjorde han til en naturlig kaptein. Avslutningsvis vil jeg trekke frem helhet og mennesket Truls. På banen helt suveren, men utenfor alltid glad, god humor, inkluderende og en til å stole på. Hel ved fra topp til tå.

Harald Hauge (Spiller 2006-2009)
Gratulerer Truls. Hvis hver klubb skulle hatt en spiller på sokkel ved stadion for inspirasjon, hadde du vært Ull/Kisa sin. Takk for løpene hjem.

Olav Dalen (Spiller 2007-2008)
Truls var en ledertype og markant skikkelse i garderoben selv som ung. 100% ærlig og hardt arbeidende. GOAT!

Anders Schultzen-Mehren (Spiller 2008-2009)
Truls er den personen som betydde mest for meg i min tid i Ull/Kisa. Han inkluderte meg fra første sekund, og var alltid opptatt av at alle i treningsgruppa skulle ha det bra. Alltid i godt humør og lett å prate med om alt mulig. Truls er hel ved. På banen viste han ekte passion, gikk foran i duellspillet og stod opp for lagkamerater, noe av det viktigste en medspiller kan gjøre. I tillegg har han alltid vært en meget god spiller med strålende spilleforståelse og ærgjerrighet til å gjøre det som kreves for å vinne. Lykke til med livet etter den aktive fotballspillinga på toppnivå, ønsker deg alt vel i fremtiden.

Simen Kind Mikalsen (Spiller 2009-2013)
Truls har vært et forbilde for meg helt siden barneårene i Kisa. Mange kan lære av hans lidenskap, engasjement og lojalitet han har vist i den gule og grønne drakta. Er på mange måter symbolet på suksessen til Ull/Kisa Fotball fra 2. divisjon og opp til Adecco/Obosligaen. Alltid blid og en herlig kaptein som gledelig gikk i krigen. Verdensklasse i trøkk og Norges beste til å fremprovosere billige frispark.

Øystein Slemdal. (Sportssjef 2010-2013)
Truls var en meget viktig støttespiller for meg når jeg kom til Ullisa høsten 2009 som Sportssjef . Han var aktivt med i prosessen med å «gjenreise» Kisa da alt var mørkt og vi var på vei ned i 3.div. Han var kaptein med stor K og gikk foran i krigen når vi etter hvert klarte å beholde plassen i 2. div i 2010. Derfra og frem til nå er gjenstand for en plass i historie bøkene og der er Truls verdt et kapittel. Jeg tror ikke Kisa hadde vært der de er i dag om ikke Truls hadde gått foran som den personen han er og bidratt i spillegruppa på og utenfor banen. Lykke til videre, Truls. Din posisjon i laget var uunnværlig for meg.

Alexander Vangen (Spiller 2010-2018)
Har vært så heldig at jeg har hatt Truls Jørstad som lagkamerat i nesten ti år. En bedre lagkamerat skal man lete lenge etter. Truls er en bauta både på og utenfor banen, en som støtter deg i match og utenfor. Jeg har spurt om hjelp til mye rart opp igjennom årene og kan faktisk ikke huske å ha fått nei én eneste gang. Det er bare slik Truls er som person, en solid godhjertet og dønn ærlig mann. Fotballspilleren Truls kan vel beskrives med det godt brukte utrykket ‘’En som blør for drakta’’. I alle kampene jeg har sett Truls spille, har han gitt og ofret alt for at lage skal vinne. Mitt beste minne må være året vi rykket opp fra 2.div til 1.div på den gamle stadion og eventyret vi hadde året etter. Jeg husker godt et sitat/uttalelse fra en kommentator som sa at Truls var hjertet i laget, noe jeg kan si meg enig i. En klubblegende som Truls tror jeg nok ikke Ull/Kisa vil se igjen noen gang. En mer lojal lagkamerat som Truls skal man lete lenge etter. Vår tid som spillere i Ull/Kisa avsluttes i år, men vennskapet vil fortsette som før, en "best man" med en fantastisk familie som er like herlige som kapteinen selv.

Arne Erlandsen (Trener 2010-2012)
Truls står for alle de verdier som gjorde at han var et naturlig samlingspunkt og en selvfølgelig kaptein i et lag som hele tiden ønsket å bli bedre, og som ble bedre. Som trener visste du alltid hva du fikk, han gikk foran både i form av profesjonalitet og lojalitet. Samtidig som han var ambisiøs og ærgjerrig var det aldri noen tvil om at han satte Ull/Kisa høyest av alt. En som gav alt både til klubb, trener og seg selv.

Viktor Adebahr Spelare (2010-2012, 2014-2015)
Vi spelade ihop under resan upp från division 2 till toppen av OBOS-ligan och direkte kvalik till Tippeligan. Truls kan man räkna med både på och utanför plan. Envis, lojal. En bra fotbollsspelare och en god vän som jag trivdes väldigt bra ihop med under min tid i Ull/Kisa.

Petter Severeide (Spiller 2010-2012)
Gutten som alltid går i krigen med hele sitt Ull/Kisa-hjerte, utenpå drakten. Fantastisk rollemodell både på og utenfor banen. Legende.

Andreas Castilla (Spiller 2010-2012)
Klasse mann, klasse spiller. Uvurderlig for Ull/Kisa både på og utenfor banen.

Martin Rosenkilde (Spiller 2010-2017)
En av det beste jeg har spilt med. Ikke nødvendigvis fordi han har de beste fotballevnene, men fordi han har noen av de beste menneskeevnene. Han er lojal, ydmyk, ærlig og går alltid i krigen for laget. En kaptein med stor K, som jeg har fått opplevd mine største fotballhøydepunkter med. Takk for tiden vi fikk sammen i Ull/Kisa, på og utenfor banen, Truls! En legende, ingen over.

Kenneth Andreassen (Spiller 2011)
Gratulerer med en fantastisk karriere i den gule drakta. Du vil for alltid være kapteinen som tok Kisa opp! Jeg er glad jeg fikk være med på eventyret sammen med deg min gode venn. Jeg drømmer fortsatt om å få servert tørr kyllingfilet på Smilet cafe i Trondheim. For en sesong vi leverte i 2011.

Pål Steffen Andresen (Spiller 2012-2014)
Truls har vært en fantastisk lagspiller for Kisa. På banen gir han alt for laget og i garderoben er han alltid positiv og i godt humør. En absolutt verdig kaptein!

Jonas Olsson (Tränare 2015)
Truls Jörstad var lagkapten och hade stor del i att vi vann serien 2015. Med sin positiva energi och sitt hårda arbete bidrog Truls till att de unga spelarna i laget växte både på och utanför planen. Mixen mellan lagets unga spelare och rutinerade spelare var helt avgörande för att vi vann serien. Önskar Truls lycka till vidare och jag är övertygad om att han kommer bli en bra tränare.

Kristoffer Ødemarksbakken (Spiller 2012-2017)
Truls Jørstad er og blir den største legenden i Kisa. Han er en leder og kaptein med stor vinnervilje. Truls tok meg imot som juniorspiller og lærte meg gode holdninger både på og utenfor banen. Mine beste minner med Truls er nok de siste kampene da vi kjempet om opprykk i 2015. Da spilte jeg og Truls sentralt på midten, noe som var litt uvant for min del. Men som den lederen Truls er, hjalp og dirigerte han meg rundt og vi utfylte hverandre veldig bra. Det føltes ut som om vi kunne krige og kjempe alle lag i senk. Truls er og blir den største legenden i Ull/Kisa, og jeg er stolt av å ha fått spille med han.

Kisa-Sogndal-12
Truls Jørstad takker supportere for kampen.
Annonse fra Obos-ligaen: