Innholdsrik helg for Utviklingsavdelingen

Mange av Ull/Kisa Fotballs U-lag var i aksjon forrige helg.

Hjemme på Jessheim stadion har vi arrangert Nasjonalt Elitetiltak for 15-åringer. 13-åringene har vært på et tilsvarende tiltak i Trondheim, mens 18-åringene møtte Åsane borte. U16 har også spilt turnering i Hamar.

På Jessheim stadion var det i helgen Nasjonalt Elitetiltak for 15-åringer, og tiltaket besto av Kristiansund BK, FK Haugesund, Mjøndalen, Sogndal, Odd og Ull/Kisa. Lørdag var det gruppespill, og det var stort sett veldig jevne kamper under hele tiltaket.

For våre 15-åringer så starte det hele mot Kristiansund BK, og etter en jevn første omgang hvor KBK var et lite hakk bedre, tok våre gutter over spillet i 2. omgang. Fire 100% sjanser endte i null mål for guttene, og dermed endt kampen 0-0.

Kamp to var mot FK Haugesund, og de hvite fra Vestlandet tok føringen fra start. Det står 0-0 helt til Ull/Kisa får en spiller utvist i 1. omgang, og når FK Haugesund skårer på frisparket, så blir det vanskelig. Det ender med tap 0-3.

Søndag var det klart for kampen om 5. plass mot Mjøndalen. Denne kampen vinner Ull/Kisa etter skåringer av Christopher Notoane og Elias Solberg.

Finalen blir en spennende kamp mellom FK Haugesund og Kristiansund BK. Kampen er jevn, men Kristiansund ar ledelsen før FK Haugesund utligner på straffe. Alt tyder på at det går mot ekstra omganger, men på overtid setter Kristiansund inn seiersmålet og vinner 2-1.

Dette ble stillingen i tiltaket:

Vinnere: Kristiansund BK
Runner-up: FK Haugeund
3.plass: Sogndal
4.plass: Odd
5.plass: Ull/Kisa
6.plass: Mjøndalen

I Trondheim

13-åringene var  Trondheim på et tilsvarende tiltak. Her var kampoppsettet litt annerledes satt opp, med tre kamper på lørdag, og tre kamper i a- eller b-sluttspill. Troppen besto av en miks av spillere fra Ull/Kisa og andre klubber på Romerike, totalt 17 spillere.

Lørdag startet med kamp mot Viking, en kamp som endte med tap 5-1. Elias Øverby Ånestad var målskårer for Ull/Kisa, og Viking endte til slutt opp som vinnere av tiltaket.

Kamp to var mot Mjøndalen, og her slår gutten tilbake og vinner 3-0. Tobias Torre (hospitant fra Bjørkelangen), Tobias Remme og Elias Øverby Ånestad var målskårere.

Den tredje kampen ble et drama mot Molde. Forutsetningen var enkel, med seier ville vi være klar for a-sluttspill, og kampen startet bra. Elias Øverby Ånestad satte 1-0 for oss,  men bare noen minutter før slutt utlignet Molde, og dermed ble det b-sluttspill på dårligere målforskjell enn Molde.

Først kamp søndag var igjen mot Mjøndalen, og det gode statistikken holder seg når det ender med seier 4-2. Elias Øverby Ånestad, Petter Hokstad, Tobias Remme og Kristjan Dadi Runolfsson er målskårere.

Neste kamp ut var mot Jerv, også her leverer guttene en god kamp og vinner 3-1. Tobias Remme x 2 og Elias Øverby Ånestad var målskårere.

Siste kamp var mot Kristiansund BK og her taper vi 3-1. Elias Øverby Ånestad med målet for oss.

Tapte mot Åsane

18-åringen var også ute på reise i helga, og reiste til Myrdal stadion for å spille mot Åsane. En forholdsvis jevn kamp endte med tap 3-0, etter at Åsane skåret tre mål på ca 8 minutter i 1. omgang. Det ble litt drama på reisen også, da to av våre spillere ble plukket ut til dopingkontroll, og det var så vidt de rakk flyet tilbake til Gardermoen.

Selv om det ble tap, så var dette en jevnspilt kamp, med få sjanser til begge lag.

En miks av 02ere fra U16 og G16-1 har spilt bredde cup på Hamar i helga. 3 kamper i gruppespillet lørdag ga 2 seiere og 1 uavgjort. Sluttspillet på søndag endte med 3 seiere og vinnere av turneringen.

Nå er også seriene i gang for alle våre utviklingslag, så ta turen innom Jessheim stadion og se hva som skjer i Utviklingsavdelingen.

Tommy Olsen
Utviklingssjef, Ull/Kisa IL Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: