Jenssen er tilbake

Steffen Jenssen er klar for sin første fotballkamp på snaue seks måneder når Ull/Kisa møter Tromsdalen.

– Formen er bra. Jeg har trent veldig bra lenge og føler meg jo fit sånn sett. Men det er klart, fotball er jo en annen ting enn å holde på i en elipse eller på en tredemølle, sier Jenssen foran comebacket.

Kjøp billett til Ull/Kisa mot Tromsdalen her!

Etter fjorårets sesong måtte 32-åringen gjennom et omfattende opptreningsopplegg, etterfulgt av en operasjon og rehabilitering. De siste ukene har midstopperbautaen vært med gradvis mer og mer, og lørdag er han klarert for sin første kamp siden serieavslutningen mot Sogndal i november.

– Jeg har fått noen uker og vi har brukt god tid på å bygge opp fotballformen og vært tålmodig. Jeg håper at det ikke er noen vei tilbake nå og at formen kommer til å være stigende til vi er ferdige for i år, sier Jenssen, som også går inn i 2022-sesongen lettere enn tidligere.

– Det er noen kilo jeg har jobbet bort inne på SATS i løpet av vinteren. Man måtte ta litt tak når man ikke får trent og vet man skal være ute lenge. Det har vært et bevisst valg for å komme tilbake raskere enn det jeg ville gjort vanligvis, sier midtstopperen.

Se videointervju med Steffen Jenssen og Steffen Landro nederst i saken.

Tromsdalen gjester Jessheim 13.00 lørdag. Her kjøper man billett til kampen, hvor all russ for øvrig kommer gratis inn.

Ull/Kisa-trener Steffen Landro er naturligvis meget tilfreds med å ha rutinerte Jenssen tilbake.

– Vi har vært litt skadeutsatte på stopperplass og det å få tilbake Steffen nå passer perfekt.Annonse: