Johansen fortsetter som styreleder

I et effektivt og rolig årsmøte ble Trond Ivar Johansen gjenvalgt som ny styreleder, mens Per Berg-Buan ble takket av i styret.

Under Ull/Kisa Fotballs årsmøte på Jessheim stadion onsdag ble Trond Ivar Johansen gjenvalgt som styreleder i ett år til. Det samme gjelder Dag Indredavik, som nestleder.

Styremedlemmene Cathrine Bakken, Johnny Brenna, Espen Solberg og Karianne Olsen var ikke på valg, mens Roar Johnsen ble valgt inn som ny person i Ull/Kisa Fotballs styre for to år.

Han erstatter Per Berg-Buan, som går ut fra styret etter lang og tro tjeneste. Han har hatt en rekke verv i klubben, og har et bankende gult og grønt hjerte.

– Vi har vel mistet kontrollen på antall år Per har vært med i og rundt klubben. Han har gjort en formidabel jobb, og vi takker han ikke av, men sier heller på gjensyn, sa styreleder Trond Ivar Johansen under årsmøtet.

Berg-Buan var blant annet sentral som klubbleder i bergingsaksjonen da økonomien var så dårlig stilt i Ull/Kisa Fotball at samtlige A-spillere måtte fristilles sommeren 2009. Han fikk klubben tilbake på rett kurs, og etter et tøft 2010 rykket Ull/Kisa Fotball opp til 1. divisjon for aller første gang i 2011.

Det er på sin plass å takke for innsatsen, vel vitende om at Per fortsatt vi være sentral i kulissene rundt klubben.

Ellers ble Yngve Nyjordet valgt til to nye år som leder av valgkomiteen. Viggo Rogne og Tore Joelsen fortsetter i kontrollkomiteen.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: