Johansen Mundal gir seg i Ull/Kisa

Fredrik Johansen Mundal var tiltenkt en plass i keeperteamet i Ull/Kisa i 2019, men nå har 22-åringen valgt å takke for seg.

Etter to år med utlån og solid regelmessig matching i henholdsvis KFUM, Skjetten og Skedsmo, var Fredrik Johansen Mundal klar for å kjempe om en førstekeeperplass på årets Ull/Kisa-lag. Nå har han landet på at satsningen ikke lar seg kombinere med skolen, slik situasjonen er for øyeblikket.

– Jeg har vært i Ull/Kisa hele livet, og dette kommer alltid til å være klubben min. Nå i vinterpausen har jeg brukt tiden til å undersøke mulighetene for å kombinere skole (lærerutdanning) og å fortsette med fotballen. Med en del praksis som kommer til våren, samt den nye fraværsregelen, så fikk jeg rett og slett ikke kabalen til å gå opp, forteller keeperen.

Han har vært en del av A-stallen siden 2014-sesongen, men har som nevnt spilt primært 3. divisjonskamper for andre klubber de to seneste årene. Med stor etterspørsel av keepere i fotballen på Romerike, blir han helt sikker å se med keeperhansker også i 2019, selv om det ikke blir på Jessheim stadion.

– Når det gjelder fotball, så har jeg planer om å fortsette å spille, men da blir det nok på et nivå hvor det trenes senere på ettermiddagen enn det gjøres i Ull/Kisa (16.00), forteller Johansen Mundal.

– Fredrik hadde sin første A-trening tilbake i 2013, og har vært fryktelig dedikert i treningsarbeidet hver eneste sesong siden det. De som nå får han, får tak i en som er 100-prosent i arbeidet som legges ned, sier keepertrener Fredrik Vestgård.

Vi ønsker Johansen Mundal lykke til, og takker for mange flotte år i Ull/Kisa Fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: