Jubileumskampen 2019 - gratis mot AAFK

Vi i Ull/Kisa Fotball inviterer til gratis jubileumskamp og fest for hele klubben mot serieleder Aalesund, søndag 29. september.

Gi ditt bidrag til Jubileumskampen 2019 her!

Ullensaker/Kisa Idrettslag fyller 125 år i 2019. For å markere dette blir hjemmekampen mot Aalesund, søndag 29. september klokken 18.00, jubileumskamp med gratis inngang for alle.

Til denne kampen vil det bli brukt et jubileumsdraktsett bygd på det vi nå kjenner som Ull/Kisa Fotballs aller første draktfarger. Disse vil bli auksjonert bort.

Konseptet, slik at vi kan sørge for gratis inngang for alle, går ut på at bedrifter, støttespillere og enkeltpersoner som er glade i Ull/Kisa Fotball legger x antall kroner i potten per tilskuer som møter opp på stadion.

Eksempel: Ola Nordmann gir 1 krone per tilskuer på Jessheimkampen, og om da 500 tilskuere møter opp, betaler Ola Nordmann 500 kroner.

Vil du bidra? Trykk deg inn her!

Alle bidragsyterne blir fakturert fortløpende etter at kampen er spilt. For spørsmål, kontakt Andreas Aalbu på [email protected]

Jubileumsfest og OBOS Fanzone+

I forbindelse med denne kampen har vi søkt og fått tilslag fra vår ligasponsor OBOS og Norsk Toppfotball, som vil lage det vi kaller OBOS Fanzone Pluss. I tillegg til at OBOS og samarbeidspartnerne kommer med et ekstra stort rigg, har vi også fått med oss en rekke av våre lokale samarbeidspartnere og håper på å fylle opp hele området utenfor Jessheim stadion i timene før kampstart mot Aafk (18.00).

Dette blir vår jubileumsfest og vi håper å samle alt som er av små og store i Ull/Kisa Fotball.

Det vil blir masse aktiviteter, give-aways og gratis mat. Vi valgte å utsette kick-offet før sesongstarten, og dette blir arrangementet hvor vi skal samle alle i hele klubben.

Fra 16.00 søndag 29. september. Velkommen til jubileumsfeiring!

Annonse fra Obos-ligaen: