Kick-off 28. mars avlyst

Med utviklingen rundt Koronaviruset ser vi oss nødt til å avlyse kick-off'et som skulle vært på Jessheim Storsenter 28. mars.

A-laget, damelaget og hele barneavdelingen til Ull/Kisa Fotball skulle i utgangspunktet blitt presentert på senterscenen fra 13.00 til 15.00 lørdag 28. mars. Nå har vi besluttet å avlyse arrangementet.

Vi kommer forhåpentligvis tilbake med et tilsvarende arrangement i løpet av 2020, men selvsagt i tråd med utviklingen av Koronaviruset.

Avlysningen er gjort med utgangspunkt i Folkehelseinstituttets råd:

FHI anbefaler å avlyse eller utsette alle innendørsarrangementer med 500 eller flere personer (inkludert deltagere, utøvere og publikum). Utendørsarrangementer med 500 eller flere personer som står eller sitter tett bør også avlyses. Forestillinger slik som teater, opera, kino og konserter omfattes av anbefalingene. Anbefalingen gjelder også for eksempel kantiner eller forsamlingslokaler i skoler, universiteter og arbeidsplasser som tar flere enn 500 personer på én gang. Anbefalingen gjelder ikke undervisning i skoler eller universiteter, eller for eksempel arbeid i store haller.  

For alle offentlige arrangementer med mer enn 100 personer anbefales risikovurdering før gjennomføring. 

Les mer på FHIs hjemmesider her

Ull/Kisa Fotball gjør også en rekke tiltak, hvor tilgangen til Jessheim stadion begrenses betraktelig. Les mer om det her.

Annonse fra Obos-ligaen: