Utviklingssjef Igor Kostic og Martin Søreide.

Kostic takker av

Igor Kostic har hatt sin siste arbeidsdag i Ull/Kisa Fotball for denne gang.

Utviklingssjef Igor Kostic hadde sin siste arbeidsdag i Ull/Kisa Fotball onsdag 26. juni og takker nå av etter nesten seks år her.

Han kom inn i 2014 som G16-trener, og etter to år der tok han over rekruttlaget fra 2016. Det ansvaret hadde han i tre sesonger, hvor fjoråret ble kronet med et knallsterkt opprykk fra 4. til 3. divisjon. Siste halvdel av fjoråret kombinerte han rekruttrener-jobben med utviklingssjefsrollen etter at Tommy Olsen begynte i Akershus Fotballkrets i fjor sommer. Den rollen har han hatt også dette halvåret.

Islendingen har vært svært delaktig i strukturen for hvordan Ull/Kisa Fotball driver spillerutvikling og kontinuerlig fornyelse av Ulltråden. Han har også vært sentral i trenerforum, samt oppbygningen av fotballakademiet - Ull/Kisa GET Fotball x-tra.

– Det har vært utrolig morsomt å være en del av Ull/Kisa i så lang tid og jeg må få takke spillere, trenere og ledere for samarbeidet. Det er et vanvittig potensiale i klubben og jeg gleder meg til å følge med på utviklingen videre, sier Kostic, som er i en prosess vedrørende sin fotballfremtid, men holder tett om hvor og hva foreløpig.

Uansett kan han se tilbake på nesten seks gode år i gult og grønt. Martin Søreide, som fikk sin første proffkontrakt med A-laget i fjor, er kanskje det fremste eksempelet på den strålende jobben blant annet Igor har gjort for å utvikle spillere i Ull/Kisa Fotball.

– Jeg har vært veldig heldig og har hatt mange gode trenere opp gjennom årene. Igor (Kostic, utviklingssjef) har hjulpet meg utrolig mye med min karriere her. Uten han hadde jeg nok ikke vært her jeg er i dag, så jeg skylder han en stor takk, sa Søreide da han signerte sin kontrakt før juletider i fjor.

Ull/Kisa Fotball ønsker å takke Igor for fantastisk innsats i sin periode her, og ønsker han lykke til videre.

Det går for øvrig en prosess i klubben vedrørende akademiklassifiseringen til Norsk Toppfotball, som man trolig går ut av fra 2020. Det betyr også en litt annerledes struktur i utviklingsavdelingen fra august måned. Vi kommer med mer info om hvordan organiseringen og rollene blir tidlig i høst.

Annonse fra Obos-ligaen: