Kriblende Sørløkk klar for generalprøve

Ull/Kisa gjester Raufoss i det som blir siste test før seirestart. Nykommer Sondre Sørløkk gleder seg virkelig til det starter for alvor.

Kampen mot Raufoss på Nammo Stadion lørdag blir altså siste test før serieåpningen borte mot Sogndal 15. mai. Dit reiser hele Ull/Kisa-troppen for å spille; Først en vanlig kamp på 90 minutter, for så å følge opp med ytterligere 45 minutter slik at flest mulig får kampbelastning denne helgen.

Kjøp sesongkort for 2021 til Jessheim Stadion her!

For Sondre Sørløkk nærmer det seg også den første offisielle kampen som Ull/Kisa-spiller. Trønderen kom fra Ranheim i januar og ikler seg nye klubbfarger på ordentlig for første gang på mange år når serien starter.

– Vi gleder oss veldig. Vi har ikke spilt altfor mange kamper, men tror Raufoss blir en bra motstander. Nå har vi ventet lenge og vi gleder oss til å starte opp nå, så håper vi at det kommer litt publikum på stadion etter hvert, sier Sørløkk, som virkelig har sett frisk ut i både kamp og trening så langt for Ull/Kisa.

Se videointervju med trønderen her:


Som nevnt reiser Ull/Kisa til Raufoss med en stor tropp. Steffen Jenssen er klar etter at han stod over mot Strømmen forrige helg, og gledelig er det også at Ole Breistøl er tilbake fra sin skade. Dermed er det bare Sebastian Remme Berge (som er i gang med trening), som ikke er med i lørdagens kamptropp. Fredag gjennomførte laget en lett økt på Jessheim Stadion og lørdag venter altså siste test før sesongen endelig starter.

Sindre Tjelmeland, Arild Sundgot og Jonas Solbakken har plukket ut følgende 11'er mot Raufoss imorgen:

Stefan Hagerup – Ole Kristian Langås, Jens Husebø, Steffen Jenssen, Robert Williams – Henrik Kristiansen, Magnus Knudsen – Stian Ringstad, Elias Sebastian Solberg, Henning Tønsberg Andresen – Sondre Sørløkk.

Resten av troppen: Christoffer Gjertsen, Sebastian Stokke, Morten Sundli, Sindre Rindal, William Lunde, Mikkel Rakneberg, Christian Aas, Edin Øy, Sverre Martin Torp, Ole Sebastian Sundgot, Ole Breistøl, Petter Hokstad og Aleksander Opsahl.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: