Kristiansen før prestisjeduellen

Ny treningskamp venter når Lillestrøm og Ull/Kisa møtes i LSK-hallen fredag. Nå deles det ikke ut poeng enda, men en duell vet Henrik Kristiansen blir intens.

Bestekompisen Lars Ranger og pendlerkompis Nikolas Walstad hadde noen heftige runder om hvem som er den hurtigste spilleren underveis i Ull/Kisa-året 2019. Midt i mellom sto Henrik Kristiansen, som fredag danner Ull/Kisas venstreside sammen med Walstad.

Se videointervju med Henrik Kristiansen i vinduet under.


Lars Ranger starter riktignok på benken for LSK, men skal etter all sannsynlighet spille 2. omgang mot kompisene i Ull/Kisa.

– Det blir sikkkert mye trykk fra Lars, så får vi se om han holder følge med farta til Walstad når han kommer rundt på siden, småfyrer Kristiansen før lokaloppgjøret.

Årets seriekamper mot Lillestrøm blir naturligvis spesielle. I morgendagens treningskamp forventer Kristiansen først og fremst et annet Ull/Kisa-lag enn det som tapte mot Vålerenga forrige uke.

– Vi møter et bra lag inne i LSK-hallen. Ting går fort i hallen og det gleder jeg meg veldig til. Det har vært en helt annen innstilling hele uka. Vi gleder oss og kommer til å vise oss fra en annen side, sier Kristiansen.

Romerikes Blad sender kampen på TV her!

På skadefronten i Ull/Kisa er det dessverre fortsatt en del trøbbel, både kort- og langvarig. Martin Trøen er ferdig for året med sin korsbåndsskade, Sebastian Remme Berge er også et stykke unna. I tillegg er Espen Garnås, Vegard Kongsro, Martin Søreide og Erik Rosland indisponible til kampen mot LSK.

Se lag og tropp her:

FørLSK

 

Annonse fra Obos-ligaen: