Kristiansen til Ranheim

Henrik Loholt Kristiansen takker for seg etter fire sesonger i Ull/Kisa.

Midtbanespilleren kom til Ull/Kisa fra LSK i forkant av 2018-sesongen, som en ung og talentfull 19-åring. Etter et tøft debutår, hvor Kristiansen kun var på banen i en A-kamp for Ull/Kisa (mot Gjelleråsen i NM), var han tålmodig og jobbet knallhardt inn mot 2019.

Det ga også et slags gjennombrudd med 10 målpoeng på de 16 kampene han var involvert i. De to siste sesongene har Kristiansen fortsatt å være toneangivende i produksjonen av målpoeng og også vært en meget sentral brikke på Ull/Kisa-laget. 

Han var naturligvis ønsket med videre inn mot 2022, men etter en periode med vurdering rundt egen fremtid har han valgt å flytte til Trondheim hvor han skal kombinere studier med spill for Ranheim i OBOS-ligaen.

– Jeg vil takke alle i og rundt Ull/Kisa. En fantastisk fotballfamilie som jeg er stolt over å ha vært en del av. Jeg har fått oppleve fantastiske øyeblikk, men også sportslig motgang. Begge deler har gitt meg gode erfaringer, som jeg tar med meg videre. Jeg har blitt glad i mange i og rundt klubben og kommer naturligvis til å følge med på Ull/Kisa og veien videre, sier Henrik Loholt Kristiansen.

På sine 78 A-kamper for Ull/Kisa står han registrert med 16 scoringer og 20 målgivende pasninger. Vi takker han for fire sesonger i gult og grønt, og ønsker en strålende gutt og fotballspiller lykke til videre.

Annonse: