Landro fortsetter som hovedtrener

Steffen Landro trener Ull/Kisas A-lag også i 2023, mens Mats-Andre Kaland fortsetter som assistenttrener.

Det betyr at trenerduoen fra årets sesong blir i Ull/Kisa, og to svært viktige brikker er på plass for å satse nok et år mot en snarlig retur til OBOS-ligaen.

– Det har vært noen hektiske uker etter sesongen, men nå har vi fått på plass både en daglig leder og trenere for A-laget i løpet av en ukes tid. Med Steffen og Mats-Andre er vi trygge på at Ull/Kisa blir slagkraftige i PostNord-ligaen også i 2023, sier styreleder Trond Ivar Johansen.

Etter et par ukers fri samles Ull/Kisa-troppen igjen for treninger tirsdag. Det blir på mange måter starten på oppkjøringen inn mot 2023-sesongen.

– Vi har en veldig bra stamme med spillere på plass allerede og vi har fått en god kultur for trening i gruppa. Jeg er veldig glad for å være med videre og ser et stort potensiale både på sport og i klubben generelt, sier Steffen Landro.

– Jessheim-folket viste seg på stadion da det gjaldt som mest denne sesongen, og vi hadde vel rundt 1000 tilskuere mot Hødd, Eidsvold Turn og Arendal. Den entusiasmen må vi gjenskape hos de som er glade i Ull/Kisa, tilføyer han.

Også assistenttrener Mats-Andre Kaland gleder seg over å fortsette i sin rolle på Jessheim Stadion. Han vil også få ansvar for en del administrative ting rundt A-laget.

FORTSETTER: Mats-Andre Kaland
FORTSETTER: Mats-Andre Kaland

– Selv om vi ikke rykket opp, så har det skjedd svært mye positivt i 2022. Det gleder jeg meg til å utvikle videre sammen med Steffen i året som kommer. Også blir det veldig spennende å se hvilken avdeling vi havner i, sier Kaland.

Følgende spillere er på kontrakt videre med Ull/Kisa per dags dato: 

Stefan Hagerup, Aleksander Opsahl, Jonas Pereira, Steffen Jenssen, Sebastian Stokke, Andreas Nyhagen, Mathias Blårud, Mathias Fjeld Gulliksen, William Lunde, Sean Nilsen-Modebe, Mathias Sundberg, Juba Moula, Jarmund Kvernstuen, Ole Sebastian Sundgot og Sondre Sørløkk.

Annonse: