Landro om Kjelsås, toppscorerduell og spillerlogistikk

Treningsuken inn mot Kjelsås er i gang. I Oslo venter en av årets vanskeligste bortekamper og en kamp i kampen mellom Sondre Sørløkk og Ole Erik Midtskogen.

Ull/Kisa-kaptein Sørløkk deler så langt toppscorer-tittelen med Kjelsås-spiss Midtskogen. De har begge scoret 12 mål hver seg etter 14 serierunder. Kjelsås holder for øvrig tredjeplass på tabellen med sine 24 poeng, og på sine sju hjemmekamper i år står de med 15 poeng og kruttsterke 19-3 i målforskjell.

Steffen Landro er forberedt på en meget tøff bortekamp, på en vanskelig kunstgressbane, førskommende lørdag.

– Det blir en spennende kamp mot et godt lag, med mange gode enkeltspillere. Vi spilte 1-1 mot de sist og hadde nok fortjent å vinne den, men de er effektive og de har mye gode spillere. Vi er fullt klar over at vi skal til en vanskelig bane der det må spilles litt annerledes fotball enn vi hadde spilt utpå her, sier Ull/Kisa-trener Steffen Landro.

Se hele videointervjuet med han nederst i saken!

Landro er dog klar på at det ikke skal tas for mye hensyn til motstanderen.

– Vi har vært gode såpass lenge nå at det er utrolig viktig at vi fortsetter eget spill og holder på med de tingene som gjør at vi er gode.

Overgangsvinduet åpnet 1. august. I Ull/Kisa har Petter Hokstad forsvunnet til Eidsvold Turn, mens Johann Hoseth Kosbergs overgang fra Stjørdals-Blink nå er gjort permanent.

– Vi ser på spillere inn, men de skal også være gode nok. Vi skal være trygge på de spillerne vi henter og kommer de inn her så skal de kunne ta plass fra første dag og hvis ikke de gjør det så kommer vi til å vente. Vi er meget fornøyde med troppen vår, sier Landro.


Annonse: