Ole Kristian Langås i duell med Skeids Hassan Yusuf.

Langås med langtidskontrakt

Ole Kristian Langås har signert en ny kontrakt med Ull/Kisa Fotball, ut 2022.

Nesbuen er allerede en av veteranene i dagens stall. Etter halvannet år i gult og grønt i 2012 og 2013, ble han hentet til Sandnes Ulf og spilte for rogalendingene i to år, før han kom tilbake til Ull/Kisa i comeback-sesongen i OBOS-ligaen i 2016.

Med unntak av litt småtteri i fjor har han stort sett spilt det som er av kamper siden da, og har denne sesongen taklet sin nye høyreback-rolle på en aldeles strålende måte med solide bidrag offensivt og defensivt.

Nå er vi meget glade for å annonsere at Ole Kristian Langås er klar for nye sesonger i Ull/Kisa-drakten, og har signert en avtale ut 2022.

– Jeg har vært her i mange år og har fått være med på utviklingen klubben har hatt både på og utenfor fotballbanen. Det har vært en veldig fin tid, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Langås.

– Vi er vel i ferd med å stabilisere oss i OBOS-ligaen. Det er så små marginer både opp og nedover på tabellen at om vi jobber hardt i fortsettelsen så er det mulig å nærme seg lagene helt i toppen, tilføyer han.

26-åringen håper også at fotballefestene mot Aafk og Rosenborg i cupen skal hjelpe i byggingen av tribunekulturen på Jessheim stadion. Mot RBK scoret han for øvrig mot klubben han var i som junior før han kom til Ull/Kisa i 2012.

– Spesielt disse to kampene viser at det er mulig å skape en skikkelig ramme her. Vi spillerne får også et ekstra kick når det blir slik, så slike kamper må vi sammen jobbe mot igjen.

Annonse fra Obos-ligaen: