Leonsen Sandviken blir juniortrener

Jan Åge Leonsen Sandviken fortsetter i en heltidsrolle i Ull/Kisa Fotball neste år, og blir hovedtrener for U19-laget.

Juniorlaget avsluttet sesongen med 1-1 hjemme mot Eidsvold Turn onsdag, før Leonsen Sandviken ble introdusert for spillergruppen torsdag kveld. Med det er allerede forberedelsene mot 2022 i gang, og eidsvollingen vil ha hovedansvaret for laget i 4. divisjon, hvor troppen også vil bli supplert av A-lagsspillere. 

Sammen med Joshua Stenersby, som kommer inn på G19, vil han også være med rundt juniorlaget i 1. divisjon. Etter hvert vil det også komme inn en assistenttrener på U19, samt en keeperansvarlig.

– Det her er en spennende utfordring. Gruppa har stått gjennom et krevende år og jeg tenker revansjelysten er stor, både hos klubb og hos spillerne, sier Leonsen Sandviken.

– Vi gleder oss bare til å sette i gang, og for min del til å bli kjent med guttene både gjennom spillersamtaler og på feltet, tilføyer 30-åringen.

Se videointervju nederst i saken.

– Det har vært veldig viktig for oss å få inn en heltidsressurs rundt U19-laget og vi er veldig fornøyde med at Jan Åge kommer inn i den rollen. Han kjenner allerede klubben og har gjort en strålende jobb med å bygge treningskultur og miljø på vårt damelag i flere år, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu.

– Vi gjorde en feil da vi valgte å delta på i den Nasjonale G18-serien og med en kjedelig skadesituasjon på A-laget har U19-spillerne hatt tre kamparenaer med 4. divisjon og G19 Interkrets. Det har blitt en arena for mye, tilføyer Aalbu om årets sesong for juniortroppen.

Vi må også få takke apparatet rundt årets lag med Tommy Olsen, Vegard Hokstad, Silje Sørlie og Bjørn Kristiansen for måten de har stått gjennom et utfordrende år i kombinasjon med sine sivile jobber.

Når det gjelder apparatet rundt Ull/Kisas damelag i 2022 er arbeidet godt i gang, og vi kommer tilbake med mer når ting er endelig avklart.


Annonse: