Lucas Svenningsen signerer 3 års avtale med Ull/Kisa

Ull/Kisa fotball har signert Lucas Svenningsen på en 3 års proffkontrakt gjeldende fra 1. august. Jessheimgutten er født 2007, og har gått gradene i Ull/Kisa helt fra han var 5 år gammel.

Lucas er en meget spennende forsvars-spiller med helt spesielle fysiske forutsetninger. Med hele 195 cm på strømpelesten og fortsatt i vekst er det ikke til å legge skjul på at hodespillet er en spisskompetanse for Lucas, og når han i tillegg er svært rolig og god med ball i beina ligger mye til rette for å markere seg på banen.

Han er i tillegg uvanlig målrettet og evner å ta til seg læring raskt, noe han har vist over lang tid. Han var en del av skyggelandslagstroppen på samlinga for G16 gruppa i februar i år.

 

 

«Det er en drøm og et delmål som går i oppfyllelse, og jeg gleder meg veldig til nye utfordringer i tiden fremover. Jeg har fått gode muligheter i Ull/Kisa hele veien, og ønsker å ta nye steg i årene som kommer. Jeg tror jeg kan lære mye av de gode og erfarne midtstopperne vi har på a-laget og håper å få spilletid på a-laget etter hvert. Jeg håper å få muligheten på aldersbestemte landslag» sier vårt unge forsvars-talent. «Det langsiktige målet er å leve av fotballen, og spill i utlandet er den store drømmen».

 

 

 

 

Lucas har vært trofast deltaker på Ull/Kisa fotballakademiet, vært med på Ullproffen hvert eneste år og spilt i gult og grønt hele sitt unge liv. «Jeg har hatt gode trenere og lagkamerater hele veien, og fått gode utfordringer på veien frem med spill på godt nivå i gode lag. Utviklingsgruppene i ungdomsfotballen har vært veldig viktig for å komme dit jeg er i dag»

U16.jpg
U16 - INNE-KM høsten 2022

Nåværende U23 og A-lags assisterende hovedtrener Jan Åge Leonsen Sandviken uttaler at han er spent på Lucas fremover, og at de vil jobbe med å finne rett balanse mellom trening med A-lag og trening med U23 for å legge best mulig til rette for videre utvikling for spilleren. «Det lover godt for fremtiden i Ull/Kisa at vi får frem så spennende spillere, og senest i helgas bortekamp mot Bærum fikk vi gode opplevelser med 5 unge egenproduserte spillere i troppen, debut for Uros Ignjic og scoringer av Sean Nilsen-Modebe og Aleksander Opsahl» sier Sandviken.

Vi gratulerer Lucas og familien, trenere og tidligere trenere, medspillere og andre som har bidratt underveis og gleder oss til å følge med på veien videre!

Annonse: