Lyngstad med på landslagssamling

Equinor Talentleir i Sarpsborg utgikk grunnet covid-19, men ble erstattet av en digital landslagsskole. Daniel Lyngstad var med i G15-troppen.

Normalt sett skulle J15 og G15 vært samlet på Equinor Talentleir i disse dager, men på grunn av korona-situasjonen lar det seg ikke gjøre. I stedet var cirka 150 av de beste 15-åringene på gutte- og jentesiden med på en digital landslagssamling torsdag, med landslagstrenerne samt spillerne Maren Mjelde og Kristoffer Ajer.

Koronasituasjonen vil avgjøre om det blir fysisk samling i Porsgrunn senere i år, men 15-åringene har uansett fått sitt første møte med den aldersbestemte landslagsfotballen i NFF-regi.

– Dette er selvsagt veldig gøy, men jobben med å komme seg med i en tropp må bare fortsette. Selv om vi ikke får trene organisert i Ullensaker, så er det ting man kan trene på egenhånd i denne perioden, forteller Daniel Lyngstad.

Les sak på Norges Fotballforbund hjemmesider her

Også tidligere Ull/Kisa-spiller Madelen Moreno er tatt ut i J15-troppen. Vi gratulerer hun og Daniel med uttakene og følger spent med fremover.

Annonse fra Obos-ligaen: