Martin Trøen klar for Ull/Kisa Fotball

Ull/Kisa og Strømmen er enige om en overgang for Martin Trøen. Spissen har signert en 2,5 års kontrakt, og får draktnummer 10 når han ikler seg de gule og grønne fargene.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Ull/Kisa Fotball har forsøkt å hente Trøen i flere år. Etter halvspilt OBOS-liga lyktes man nå med å få spissen, som hadde et halvt år igjen av kontrakten med Strømmen, til Jessheim.

Martin Trøen er født og oppvokst i Eidsvoll, og spilte i Eidsvold Turn helt frem til han i 2013 ble solgt til Sogndal, som da var i Eliteserien, på sommeren.

Etter et trøblete år med en del skader, gikk Trøen til HamKam sommeren etter, og spilte høstsesongen der i 1. divisjon, før han vendte tilbake til Eidsvold Turn før 2015.

Etter å ha bøttet inn for Myhrer-laget i halvannet år, ble han hentet til Strømmen sommeren 2016, og der leverte han en strålende høstsesong med sju scoringer. I fjor nettet han fem ganger for gråtrøyene, mens han så langt i årets sesong står med fire seriemål i OBOS-ligaen, for laget som har slitt.

Nå er Martin klar for Ull/Kisa, og går inn i troppen etter sommerpausen.

23-åringen er med på trening fra 11. juli, og kan få sine første Kisa-minutter i treningskampen mot Skeid noen dager senere. Rent formelt åpner overgangsvinduet 19. juli, og Trøen skal dermed bli klar til den 16. serierunden i OBOS-ligaen når Nest-Sotra gjester Jessheim stadion.

– Jeg har veldig troen på det prosjektet som er her, så er det en publikumsvennlig spillestil som legger opp til mye mål. Det er jo noe som vi spisser virkelig liker, sier Trøen.

Han gleder seg til en spennende høstsesong med Ull/Kisa.

– Har veldig troen. Det ser veldig bra ut og det scores mye mål. Det ble også forsterket før sesongen.

– Det jobbes mye i kulissene og på treningsfeltet. Jeg har veldig troen på den kulturen som er her, tilføyer Martin Trøen, som altså er Ull/Kisas nye nummer 10.

Se videointervju med Ull/Kisa Fotballs nyeste lokale tilskudd i vinduet nederst.


Annonse fra Obos-ligaen: