Matchday forlenger sponsoravtalen

Vi er glade for å kunne annonsere at vår reisepartner Matchday Sports Travel har forlenget vår samarbeidsavtale.

Matchday har vært med oss i flere år og leverer treningsleir og sponsorturer til klubben samt at de har ansvaret for fly og hotell på alle våre bortekamper i PostNord.

«Det er viktig for oss at vi har en stabil og profesjonell samarbeidspartner når vi skal ut å reise slik at vi får optimale forberedelser til kampene. Christian og Matchday har levert i flere år og vi gleder oss til igjen å få et prikkfritt opplegg servert fra Matchday i 2023», sier hovedtrener Steffen Landro.

«Som ny daglig leder er jeg glad for å kunne forlenge avtalene med eksisterende partnere. Jeg har hørt episke historier om sponsorturen til København i fjor og i dag har vi faktisk sendt ut invitasjonen til høstens partnertur til Danmarks hovedstad. Jeg gleder meg til den og til å jobbe tett med Matchday i tiden som kommer», forteller Thomas Folke Løvdal i Kisa.

Men det er ikke bare til klubben at Matchday leverer gode reiseopplevelser. Som medlem av Ull/Kisa er du sikret gode priser på fotballreiser og ved å bruke [email protected] når du ønsker et tilbud så sikrer du også Ull/Kisa en kick-back tilbake så vi oppfordrer alle som er glade i fotball og reiseopplevelser å gå inn på www.matchday.no for å se på utvalget av reiser.

 

God tur!

Annonse: